Jim Bakkum deelt schattig (en hilarisch!) huiswerk van zoontje Lux

Lux is even vergeten wat zijn ouders voor beroep hebben

Schattig! Jim Bakkum deelt een huiswerkopdracht van zijn oudste en enige zoon, Lux van zes jaar oud. Hij vond een schriftje van zijn zoontje en zag daarin de hilarische antwoorden die hij gaf. In de opdracht moesten de kinderen opschrijven of ze iemand kennen die goed kan zingen of dansen. Maar, bij die opdracht is Lux even vergeten wie zijn ouders ook alweer zijn…

Blijkbaar is Posy de alleskunner van de familie.

Lux

Lux is de oudste zoon van Jim Bakkum en Bettina Holwerda. Jim is natuurlijk bekend van Idols en heeft een carrière gemaakt als zanger en acteur. Bettina Holwerda danst al haar hele leven en kan als musicalster ook nog eens zingen en acteren. De twee ontmoetten elkaar toen ze allebei een rol speelden in de musical Grease. Ze kwamen tijdens een ongeval op de set in 2007 allebei in het ziekenhuis terecht en daar sloeg de vonk over. Inmiddels heeft het stel drie kinderen, Lux (6), Posy (4) en Molly (0).

Huiswerk

Als trotse vader deelt Jim regelmatig leuke kiekjes van zijn kinderen op Instagram. Ook heeft Jim wel een beetje zelfspot, want hij deelde een grappig schoolwerkje van zijn zoon Lux. In de opdracht moest Lux opschrijven of hij iemand kent die toneelspeelt, danst, muziek maakt of zingt. Allemaal dingen die zijn ouders doen, dus. Maar wat schrijft Lux op? Wie zit bij het toneel? Posy. Wie danst? Posy. Wie zingt? Posy. Alleen bij de laatste vraag, ken je iemand die beroemd is, schrijft Lux ‘papa’. En mama? Die doet er blijkbaar helemaal niet toe. Hilarisch!

Lees ook: Sven Kramer deelt schattig vader-dochter kiekje

Wil je dit aritkel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Videostill