Jim Bakkum over thuiszitten met drie kinderen: ‘Hectiek, liefde en chaos’

Jim Bakkum

“Het is een gekke tijd”

Menig ouder kan erover meepraten: het kan nog knap lastig zijn om in tijden van de coronacrisis de hele dag met de kinderen thuis te zitten. Zo kun je je handen vol hebben met je kinderen vermaken en kan er behoorlijk wat hectiek ontstaan in het huishouden. Jim Bakkum weet er alles van. De acteur vertelt aan Grazia hoe het er momenteel bij hem thuis aan toegaat.

Gekke periode

“Het is een gekke tijd”, deelt de 32-jarige zanger met het weekblad. Net als vele anderen zit de acteur nu thuis en hoeft hij momenteel niet te werken. “Samen met Barbara Sloesen zat ik middenin de opnames van Zwaar Verliefd 2, maar opeens heb ik een fulltime job thuis.” Samen met Bettina heeft Jim een dagtaak aan de kinderen vermaken. “Bettina en ik hebben onze handen vol aan onze drie kids. Met alle hectiek, liefde en chaos die daarbij komt kijken”, vervolgt hij.”

Geen werk

Jim moet nog steeds wennen aan het idee dat alle filmprojecten stilliggen. “Ik vind het vooral gek om na zeventien jaar ineens mijn hele agenda leeg te hebben, dat heb ik nog nooit meegemaakt.” De acteur hoeft zich gelukkig niet te vervelen. Zo heeft hij thuis een nieuw project gestart. “Samen met Bettina schreef ik al een liedje, Samen, Maar Niet Zij Aan Zij. En ik ben online Jims Quarantalent Show gestart. Ik moet toch wat… We kunnen niks anders doen dan geduld hebben.”

Lees ook: Rens Kroes in blijde verwachting: ‘Ik heb een kleine in de oven’

Bron: Grazia | Beeld: Videostill