Johnny de Mol zingt nummer voor jarig zoontje

Johnny de Mol

Het ventje is gisteren één jaar geworden

Johnny de Mol heeft dinsdagavond in de talkshow van Jeroen Pauw een liedje gezongen voor zijn jarige zoontje Johnny. Het mannetje werd gisteren één jaar. Het nummer ‘Hoop dat je niet op mij lijkt’ schreef de presentator speciaal voor hem.

Wat vond jij van het optreden?

Nerveus

”Ik hoop dat hij gewoon wat eerder op het punt komt, waar ik ben gekomen”, zo vertelde Johnny over de betekenis van het nummer. De presentator werd op de piano begeleid door zijn neefje Julian, de zoon van Linda de Mol. Johnny biechtte vlak voor zijn optreden op best een beetje nerveus te zijn. ”Ik vind het nu ineens wel een beetje spannend”, bekende hij.

Theatertour

Het liedje dat hij gisteravond ter gehore bracht, zal ook voorbij komen in zijn theatertour, die in het najaar begint. De try-outs voor de show gaan in de zomer van start. ”Er zitten een aantal liedjes en heel veel verhalen in”, vertelt Johnny aan tafel bij Pauw. De presentator zal onder andere vertellen over zijn nieuwe leven buiten de grote stad en zijn rol als vader.

John

Ook vertelde Johnny dat hij vandaag de dag beter bekend staat als John, nu hij een zoontje heeft met dezelfde naam. De grote John de Mol wordt binnen de familie inmiddels opa John genoemd. Alhoewel hij toegaf dat het een stukje ‘creatieve armoede’ is om al zes generaties lang je kinderen John te noemen, was het toch ook wel weer makkelijk om deze naam te kiezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd Kleine❤️ Alweer 1 jaar. Vanavond zal ik speciaal voor jou een nummer zingen bij Pauw #1jaar #kleinejohnny #trotsepapa #selwynsenatori

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Lees ook: Ireen Wüst en Letitia de Jong gaan trouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill DWDD