Jordy uit De Bachelorette verscheen eerder al in dit tv-programma

jordy bachelorette

Kwam Jordy uit De Bachelorette je ook al zo bekend voor?

Ondanks dat er nog maar een paar afleveringen op Videoland staan, raken wij op de redactie niet uitgepraat over de nieuwe serie De Bachelorette. Al eerder werd bekend dat deelnemer Ritchie bekend was van een ander datingprogramma. Maar wist je dat ook vrijgezel Jordy al eerder op de buis verscheen? 

Modellencarrière

Momenteel timmert de knappe Jordy aan de weg als modeontwerper. Dit is echter niet altijd zijn passie geweest. Een tijd geleden verscheen de – toen nog baardloze – Jordy in het modellenprogramma The Face. Heel erg ver kwam Jordy niet. Topfotograaf Philip Riches zag tijdens het begin van de serie veel potentie in Jordy, maar toch werd hij na de eerste eliminatieronde naar huis gestuurd.

Vonken slaan over

Inmiddels is Jordy een aantal jaren ouder geworden en op zoek naar ware liefde. Tijdens de uitzendingen van De Bachelorette zagen we Jordy al op een spannende date met de knappe Gaby Blaaser. Menig kijker was het erover eens dat de vonken tussen het koppel duidelijk oversprongen. Of Jordy de juiste kandidaat is voor Bachelorette Gaby? Op dat antwoord moeten we nog even wachten.

Lees ook: Dode plant in huis? Met deze tips breng je hem weer in leven

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube en Videoland