Josje Huisman over zwangerschap en aankomend moederschap: ‘We zijn aan het aftellen!’

Het kindje wordt over een paar maanden verwacht

Als zangeres Josje Huisman niet af en toe een kiekje van haar groeiende buik op Instagram zou plaatsen, zou het je bijna ontgaan dat de 32-jarige zwanger is. Ze praatte nog niet eerder over haar zwangerschap, maar deelt nu toch enkele details over hoe zij het zwanger zijn ervaart.

Josje hield tot nu toe veel voor zich wat betreft de zwangerschap.

Zwangerschap

Het duurt niet lang meer tot Josje Huisman en haar vriend Gle Gyimah ouders worden. Eind juli deelde de voormalig K3-zangeres het nieuws met de wereld en in de winter van 2018 zal het kindje worden geboren. In een interview met het Vlaamse blad Dag Allemaal vertelt Josje meer over de zwangerschap.

Aftellen

De zwangerschap gaat tot nu toe erg voorspoedig, zo laat de zangeres weten aan Dag Allemaal. “Ik heb weinig last van zwangerschapskwaaltjes en geniet volop van de zwangerschap”. Wel geeft de blondine aan dat zij en haar vriend erg uitkijken naar het moment dat hun kindje er eindelijk is. “Cle en ik zijn aan het aftellen. Nog tweeënhalve maand te gaan.”

Geslacht en naam

Fans willen maar wat graag dezelfde kennis hebben als Josje en haar vriend Cle. Krijgt het stel een jongetje of een meisje? Maar daar doet ze erg geheimzinnig over. Ook laat de blondine nog niets los over de naam van het kindje. “We denken er volop over na”, liet ze hier alleen maar over weten.

Tante

Niet alleen wordt Josje moeder, ook haar zus Arjette is onlangs moeder geworden. Het was erg bijzonder voor de zussen om tegelijkertijd zwanger te zijn, maar Arjette beviel net een aantal maanden eerder van haar kindje: een jongetje die de naam Seppe kreeg. Josje vindt het hartstikke leuk om tante te zijn: “Mijn nieuwe neefje is een wolk van een baby”, liet ze weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Buikje! Zo blij om te delen dat @cledoingthings en ik een kindje verwachten in de winter van 2018. #closje #baby #blij!❤ Foto: @mixit 😘

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Bron: Flair, Dag Allemaal | Beeld: Videostill