Deze jurk van koningin Máxima is verkozen tot haar mooiste japon van 2018

Wat een prachtige jurk!

Zowel de Nederlandse als de Britse royals komen elke keer weer appetijtelijk voor de dag. Vele ogen zijn vaak gericht op de vrouwelijke royals die regelmatig in oogstrelende jurken te zien zijn. Wij zijn zeker niet de enige fans van de kleding van de koninklijke familie. Mode-expert Josine Droogendijk liet voor Blauw Bloed lezers stemmen op de mooiste jurk van koningin Máxima en deze jurk werd als winnaar bekroond.

Wat vind jij van deze jurk?

Jurken

Josine Droogendijk stelde een top 10 samen van een aantal van de mooiste (avond)jurken waarin koningin Máxima zich het afgelopen jaar hulde. Vervolgens liet ze haar lezeressen stemmen. Dit is de top 3:

Nummer 3

Gebloemde japon van modehuis Natan

Op 24 april 2018 vereerde de president van Mexico, Enrique Peña Nieto, Nederland met een officieel bezoek. Samen met koning Willem-Alexander verwelkomde koningin Máxima de president op Paleis Noordeinde. Tijdens het ontvangst droeg de koningin een gebloemde jurk van modehuis Natan. Deze jurk eindigde op de derde plaats. Deze outfit droeg de koningin een jaar eerder tijdens de VN-bijeenkomst op 25 april in Berlijn.

Bekijk op de volgende pagina wat de mooiste jurk van de koningin is.

Pagina 1/2