Karin Bloemen is in een paar maanden tijd 25 kilo afgevallen

Wat een prestatie!

Karin Bloemen lijkt beter in haar vel te zitten dan ooit. De zangeres en cabaretière had last van slijtage aan haar knieën en kreeg in juli twee nieuwe kunstknieën. Tevens wist de blondine 25 kilo af te vallen en voelt ze zich weer gezond.

Ze was klaar met dik zijn.

Gezondheid

Karin besloot het roer drastisch om te gooien en starte met lijnen. Dit deed ze niet omdat ze er in haar ogen mooier uit wilde zien, maar omdat ze gezonder wilde zijn. “Ik was er zo klaar mee, met dik zijn. Niet dat ik mezelf niet mooi vond, integendeel. Ik hou van volle vrouwen. Ik vond mezelf prachtig. Het is alleen niet mooi voor je knieën. Niet voor je rug, je nek, je alles”, verklaart ze aan het AD.

Afvalkuur

Nadat Karin in juli aan beide knieën werd geopereerd, focuste ze zich eerst op het revalideren. Twee maanden later besloot ze te starten met afvalkuren. Ze viel maar liefst 25 kilo af door suikers, koolhydraten, zuivel, vlees, vis en fruit te verruilen voor “zakjes met hoogwaardig voedsel, op basis van proteïne. Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag ’s middags een salade en bij het avondeten groenten. In de eerste week ging er al vier kilo af.”

Gelukkig mens

Ondanks het vele gewichtsverlies blijft de 58-jarige blondine er nuchter onder. “Laten we niet doen als ik nu maatje 36 heb”, vertelt ze. “Ik ben nu 25 kilo kwijt en als het hier bij blijft, ben ik een gelukkig meisje. Sommige mensen zeggen, heel lief: je moet niet te veel afvallen hè, niet te mager worden. Grappig, want ik ben nu op een gewicht waarbij veel vrouwen zeggen: ik moet toch echt even gaan lijnen.” Karin wil het liefst haar huidige gewicht behouden en wat haar betreft hoeft er niet meer af. “Ik heb niet de ambitie om nog een Sylvie Meis te worden. Het ging mij echt puur en alleen om de medische kant.”

Karin in juni

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#jurk #karinbloemen #love #alkmaar #pride #samen #feest #zingen #muziek #plezier #otazu

Een bericht gedeeld door Karin Bloemen (@karin_bloemen) op

Karin nu 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#lol #otazu #entertainment #mooi #muziek #karinbloemen #souvenirs #jurk #weggeven #show #theater #love #live

Een bericht gedeeld door Karin Bloemen (@karin_bloemen) op

Lees ook: Patty Brad overladen met complimenten om haar prachtige voorkomen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill Diva’s van Carré