Zo zag Kate Middleton eruit als kind en dochter Charlotte lijkt precies op haar

Kate Middleton

De gelijkenis is treffend

Kate Middleton doet het hartstikke goed als de Duchess of Cambridge, maar naast haar koninklijke taken is Kate natuurlijk ook gewoon moeder. Ze heeft drie kinderen, waaronder dochter Charlotte en een foto uit de oude doos laat zien dat Charlotte erg lijkt op haar moeder toen zij nog klein was.

Zo moeder, zo dochter.

Moeder

Op het moment dat Kate prins William ontmoette, had ze vast niet gedacht dat ze samen met de kroonprins drie kinderen zou krijgen, maar niets is minder waar. Kate en William trouwden in 2011 en in 2013 kwam hun eerste kind, prins George ter wereld. In 2015 kreeg het stel een dochter, Charlotte, en dit voorjaar kwam daar hun derde kindje, Louis, bij.

Charlotte

Prinses Charlotte, de enige dochter van Kate en William, schijnt niet verlegen te zijn. Het meisje zwaaide enthousiast naar de pers toen ze afgelopen april samen met haar oudere broer en vader naar het ziekenhuis liep, waar ze haar pasgeboren broertje voor het eerst zou ontmoetten. Ook vindt de 3-jarige het leuk om gasten te ontvangen. Ze is dan de ideale gastvrouw en vraagt de visite of ze misschien een snoepje willen. We denken dat Charlotte zal uitgroeien tot net zo’n charmante vrouw als haar moeder. Als we kijken naar hoe Kate eruit zag toen ze Charlotte’s leeftijd had, denken wij dat dit wel gaat gebeuren! De gelijkenis tussen moeder en dochter is treffend, bekijk de foto zelf maar eens hieronder!

Lees ook: Lief: prins William recreëert kiekje van Kate Middleton toen ze vier jaar was

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill