Goede genen: Kate Middleton lijkt exact op deze oude foto van haar moeder


Het is wel duidelijk van wie Kate Middleton haar lach heeft

Wij zijn dol op Kate Middleton. Ze is verfijnd en mooi, maar in haar speeches is duidelijk te zien dat ze een echt mens is met zenuwen en gevoelens. We waren stikjaloers op haar toen ze trouwde met prins William, want oh wat zag ze er mooi uit in haar witte kanten trouwjurk. Drie koninklijke baby’s later ziet de 37-jarige hertogin van Cambridge er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Door een oude foto van Carole Middleton is het wel duidelijk van wie Kate deze goede genen heeft.

Sommige mensen hebben gewoonweg een streepje voor op het gebied van genen.

Carole Middleton

De ouders van Kate Middleton houden zich meestal volledig stil in het hele mediacircus omtrent het Britse koningshuis. Carole is zelf een succesvol zakenvrouw met haar bedrijf Party Pieces, waarmee ze feestdecoratie uitleent. Daarnaast is ze een echt familiemens, als moeder van Kate, Pippa en James en grootmoeder van prins George, prinses Charlotte, prins Louis en de kersverse Middleton-spruit Arthur Matthews, zoon van Pippa.

Oude foto

Gisteren dook een oude foto op van Carole Middleton met haar drie kinderen. De foto werd genomen als promotiemateriaal voor haar destijds nieuwe bedrijf. Op de foto staat Carole breedlachend met een jonge James, Pippa en Kate om zich heen. Carole is op deze foto ongeveer 33 jaar oud, een paar jaar jonger dan Kate nu, dus. Oplettende fans zagen meteen de gelijkenis tussen Carole en haar dochter Kate Middleton. Dezelfde lach, dezelfde vorm gezicht, dezelfde ogen, het zijn net dubbelgangers! Ook op nieuwere foto’s is duidelijk te zien dat de dames op elkaar lijken. We moeten zeggen, Carole ziet er fantastisch uit, dus Kate heeft erg geluk met haar genen!

Lees ook: Schattig! Prins Louis lijkt als twee druppels water op Kate Middleton

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill