Dit is de lieve reden waarom Kate Middleton een vierde kindje wil


Kate Middelton wil graag begin 2020 nog een kindje

Kate Middleton is sinds de geboorte van prins Louis in april 2018 moeder van drie koninklijke kindjes. Prins George, de oudste zoon van vijf, zal ooit koning worden. Prinses Charlotte is drie en zal later andere taken op zich nemen, een beetje zoals prins Harry nu doet. Dan heb je nog baby Louis van zo’n tien maanden. Veel mensen dachten dat Louis de jongste zou blijven, maar de hertogin van Cambridge denkt daar anders over.

Kate Middleton zou graag nog een kindje krijgen.

Vierde kindje

Volgens insiders van het koningshuis zou Kate Middleton graag zo snel mogelijk zwanger raken van een vierde kindje. Naar verluidt vindt Kate het heel leuk dat George en Charlotte zo close met elkaar zijn en ze gunt de jongste, Louis, hetzelfde. Daarom zou ze graag in 2020 nog een vierde kindje baren, een broertje of zusje voor Louis.

Gezin

Of het gezin van vijf een gezin van zes gaat worden, kan alleen de tijd ons leren. Kate Middleton komt zelf uit een gezin van drie kinderen, ze is de oudste van de drie met Pippa als jongere zus en James als jongste broertje. Gezinnen met vier kinderen zijn niet ongewoon onder het koningshuis, de koningin zelf kreeg vier kinderen: drie prinsen en één prinses. Ook prinses Mary van Denemarken, een goede vriendin van Kate, heeft vier kinderen. Ook schijnt Kate vaker gezegd te hebben dat ze graag vier kinderen zou willen, mocht het haar gegund zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

G • C • L

Een bericht gedeeld door Kate Middleton (@katemiddletonphotos) op

Lees ook: Hertogin Kate Middleton openhartig over opvoeden kinderen: ‘Het is moeilijk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill