Wauw! Kate Middletons outfit blijkt ode aan overleden prinses Diana

Wat een mooi gebaar

Prins William en Kate Middleton verwelkomden gisteren hun derde kindje. Van over de hele wereld stonden mensen te trappelen om een glimp van het kindje op te vangen. Traditiegetrouw presenteerde het Britse koningspaar ’s middags hun pasgeboren zoon aan de wereld. Hoewel velen het in de eerste instantie over het schattige jongetje hadden, ging het al snel over de outfit van de Hertogin van Cambridge.

De jurk die ze droeg kwam wel heel bekend voor.

Diana

De jurk waarin Kate verscheen op de trap van het St. Mary’s ziekenhuis kwam veel mensen bekend voor. De knalrode manteljurk met een wit kraagje leek namelijk veel op de jurk die Diana in 1984 vlak na de geboorte van haar jongste zoon prins Harry droeg. De naam van de nieuwe aanwinst van de familie is nog niet bekend.

Groot gemis

Prins William en Harry staken nooit onder stoelen en banken dat het gemis van hun moeder groot is. Zo hadden beide prinsen hun moeder graag als oma willen zien. “Ze zou een geweldig oma zijn. Ze zou er zo van genieten, en zou zoveel houden van de kinderen”, vertelt William in de documentaire Diana, Our Mother: Her Life and Legacy. “Het zou een nachtmerrie zijn. Ze zou waarschijnlijk langskomen net als ze in bad moesten, een geweldige scène schoppen met overal bubbels en badwater en dan zo weer weg gaan”, grapt de prins vervolgens.

Lees ook: De visagist van Kate Middleton zweert bij dit product voor een perfecte huid

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws, InStyle Magazine | Beeld: videostill News 19 WLTX