Wat een verschil: Zo ziet het echte haar van Kelly van Temptation Island’s VIPS eruit

Zonder pruik ziet Kelly er wel heel anders uit

Wat misschien nog niet iedereen weet is dat Kelly van Temptation Island VIPS een pruik draagt. Eerder vertelde ze in Temptation Gossip aan Olcay Gulsen dat ze geïnspireerd is geraakt door Kylie Jenner. “Ik heb het een beetje gestolen van Kylie Jenner. Haar pruiken waren zo mooi dat ik dacht: ‘Dit wil ik ook.'” Het gebruik van pruiken is dus niet afgekeken van Zwanetta, de verleidster van afgelopen seizoen die zo’n beetje elke week een andere pruik draagt.

De verleidster kreeg blijkbaar veel vraag naar haar echte haar, dus deelde ze een foto van haarzelf zónder pruik.

Gepest

Veel mensen vroegen zich af hoe Kelly van Temptation Island VIPS eruit zou zien zonder pruik. In haar eigen YouTube-video vertelt de blondine dat ze een hoop vragen krijgt over haar haar. Ook vertelt ze de verdrietige reden dat ze nu vaak een pruik draagt, want het heeft niet allemaal maar te maken met haar inspiratie voor Kylie Jenner. Ze zou namelijk vroeger veel gepest zijn omdat ze van nature rood haar heeft. Ze is daarom vanaf haar zestiende haar haar gaan blonderen en is ze extensions gaan dragen. Een aantal jaren terug heeft ze besloten om pruiken te gaan dragen en sindsdien is ze verkocht.

Kelly’s echte haar

Maar of haar echte haar onder de pruiken dan nu rood van kleur zijn? Dat is niet helemaal waar. Op de onderstaande foto is namelijk te zien dat Kelly haar echte haar kort én erg blond geverfd is. Niet alleen deelt Kelly in haar video hoe haar echte haar eruitziet, ook geeft ze haar volgers een kijkje achter de schermen. Ze gaat namelijk ook een nieuwe pruik ophalen die donkerder van kleur is dan de eerdere blonde kleur die we bij haar gezien hebben.

Lees ook: Zo ziet het échte haar van Temptation Island’s Zwanetta eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill Videoland