Kelly Weekers op roze wolk na geboorte dochtertje Georgie

Kelly Weekers dochtertje Georgie

Kelly beviel vorige week van haar tweede dochtertje

Kelly Weekers en haar man John Ewbank kunnen hun geluk niet op. Op vrijdag 12 juni beviel Kelly van hun dochtertje Georgie Anne Marie Ewbank. Het nieuws maakte de trotse moeder gisteren bekend met een foto op Instagram van haar en de kleine Georgie.

Trotse ouders

“Georgie Anne Marie Ewbank. Thuis geboren op 12 juni om 12.45 uur. De hele dag knuffelen, zó blij dat onze Georgie er is”, schrijft Kelly bij de prachtige foto van haar en haar pasgeboren dochter op Instagram. Ook manlief John Ewbank is dolgelukkig en deelt een mooie foto van de kleine spruit op Instagram. Hij laat in zijn bericht weten trots te zijn op zijn vrouw en een prachtig lief zusje voor zijn dochters Day en Scottie Ewbank te hebben gemaakt.

‘Lekkere meidenboel’

Aan RTL Boulevard laat Kelly weten dat het heel goed met haar gaat. “Alles verloopt heel soepel. Eigenlijk wat je wil”, laat ze in een telefonisch gesprek weten. “Iedereen gezond en iedereen gelukkig. Je denkt: O ja, het is nu echt een gezin. We hebben nu een peuterpuber, een echte puber en een nieuwe baby. Het is wel een lekkere meidenboel in huis”, vertelt ze lachend. De 15-jarige Day Ewbank is de dochter van John Ewbank en zijn ex-vrouw Vivian Reijs. Scottie Anne Marie Ewbank werd in 2017 geboren en is de eerste dochter van Kelly en John samen.

View this post on Instagram

My Girls 😍🙌🏼

A post shared by John Ewbank (@johnewbank) on

Lees ook: Bettina Holwerda vertelt waarom ze nooit samen met Jim Bakkum zingt

Bron: Instagram Kelly Weekers, John Ewbank, RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, MMP Mischa Schoemaker