Dit zijn de mooiste én lelijkste kerstbomen van BN’ers


Welke kerstboom van deze BN’ers is jouw favoriet?

De gezellige kerstdagen komen steeds dichterbij en dat betekent dat ook de Nederlandse sterren in de weer zijn met het optuigen van de kerstboom. Natuurlijk kunnen deze prachtige creaties niet onopgemerkt blijven en daarom delen vele sterren hun pracht en praal op sociale media. En ja, de ene kerstboom is nu eenmaal wat mooier dan de ander. Kijk je mee?

Veel BN’ers hebben alles uit de kast getrokken om de mooiste kerstbomen op te tuigen.

Winston en Renate Gerschtanowitz

We starten deze reeks met een prachtig exemplaar van de familie Gerschtanowitz! Want eerlijk is eerlijk, Winston en Renate hebben zeker verstand van het optuigen van een kleurrijke kerstboom. De torenhoge kerstboom staat in een aparte kamer in hun Gooische villa. Werkelijk elk takje wordt goed benut en de prachtige roze strik op de boom maakt het helemaal af. Jammer dat het snoer niet is weggewerkt onder de kleden waar de boom op staat, maar ach, dat kunnen we ze wel vergeven met zo’n prachtige kerstboom!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

And the end result….BAM! Laat de kerst maar komen🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Een bericht gedeeld door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Tim Douwsma

We moeten toegeven, we hebben wel eens mooiere kerstbomen gezien. Dit ietwat karige exemplaar van Tim Douwsma kan nog wel wat extra versiering gebruiken. Gelukkig staat de zanger er wel vrolijk bij met een lekkere oliebol in z’n hand!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oeps, Hij Staat al!🎄🙈 Die van jou ook? En ga jij voor een echte of neppe? #nogeenextraslingermisschien🙈 #danmaarinsecten #echteboom

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Ruud de Wild

Ook radiomaker Ruud de Wild lijkt er geen kaas van gegeten te hebben als het gaat om het decoreren van een kerstboom. Met wat slingers en een sliert oogverblindende led-lichtjes komt deze kerstboom er maar karig van af. Toch leuk dat de dj de tijd neemt om een leuke selfie voor de kerstboom te maken met een bijpassende elandenbril.

Johnny en Anouk de Mol

We denken dat we over de prachtige kerstboom van de newlyweds Johnny en Anouk geen woorden hoeven vuil te maken. Deze kerstboom ziet er gewoonweg geweldig uit!

Annemarie en Simon Keizer

Annemarie Keizer, de vrouw van de Volendamse zanger Simon Keizer, grapt deze extravagante in ’20 minuten’ te hebben opgetuigd. Aan het resultaat te zien zitten er wat meer uurtjes werk in deze prachtige kerstboom. Of Annemarie de boom ook echt zelf heeft opgetuigd of het heeft laten doen, is niet bekend. Maar een ding is zeker: dit is hoe je een kerstboom optuigt!

Frans en Mariska Brauer

Volkszanger Frans en zijn echtgenote Mariska Brauer hebben een romantische nepkerstboom neergezet in prachtige huis in Fijnaart. De familie Brauer heeft gekozen voor sfeervolle donkergekleurde ballen, samen met de kleuren groen en goud. De gezellige huiskat maakt deze foto van de kerstboom natuurlijk helemaal af!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke ochtend is het kleedje onder kerstboom weg 🎄maar ik heb de dader gevonden 🥴 #ikzieeenkaleplekindeboom😳#effekerstballenbijhalen

Een bericht gedeeld door M a r i s k a B a u e r (@mariskabauer) op

Lees ook: Dit heeft de feestmaand voor jou in petto volgens je horoscoop

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Pexels