Krijg nou wat: Kevin en Megan waren toch nog samen na Temptation Island, tot dit gebeurde…

Megan

Inderdaad, waren…

Vanavond komt alweer de laatste aflevering van de laatste aflevering van Temptation Island op de buis. Wij zijn hartstikke nieuwsgierig of sommige stellen toch nog door één deur kunnen met hun ex of dat ze zelfs nog bij elkaar zijn. Iets wat we al wel weten is dat Kevin en Megan na Temptation Island nog even een relatie hebben gehad.

Kevin ging echter opnieuw de mist in…

Relatie

Vrijwel niemand had verwacht dat Kevin en Megan na Temptation Island nog een stel zouden zijn. Zo ging Megan in aflevering vier al de mist in reed Kevin niet veel later een scheve schaats. Toch waren de twee na het realityprogramma weer even samen.

Vreemdgaan

Kevin was niet één, niet twee, niet drie, niet vier, maar vijf keer vreemdgegaan toen het stel meedeed aan Temption Island. Hij was eigenlijk nog veel vaker (twintig keer) vreemdgegaan als je ‘alleen zoenen’ ook meetelt. Hoewel iedere kijker dacht dat er geen toekomst meer was voor Megan en Kevin, bleek niets minder waar te zijn. Even dan.

Een laatste kans

Megan besloot Kevin nog een laatste kans te geven toen hij na Temptation Island met hangende pootjes voor haar deur stond. Iets wat ze beter niet had kunnen doen, want Kevin blijkt maar hardleers te zijn en ging voor de zoveelste keer vreemd. Dit pikte Megan niet en ze besloot definitief een punt te zetten achter hun relatie, snap je?

Bekijk het fragment waarin Megan en Kevin terugblikken op hun relatie hieronder.


Vanavond is de allerlaatste, twee uur durende, aflevering van het realityprogramma op de buis. De deelnemers blikken gezamenlijk terug op hun tijd op het eiland. En wordt dé grote vraag beantwoord: wie zijn er nog samen?

Lees ook: Zo ziet de broer van Temptation Island-verleider Joshua eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: VIJF | Beeld: videostill Temptation Island