Kim Feenstra en vriend vestigen hoop op ivf-traject: ‘Als het niet lukt is de teleurstelling groot’

Kim Feenstra ivf-traject

Kim Feenstra gaat samen met haar grote liefde Stanley het ivf-traject in

Eind vorig jaar onthulde de 34-jarige Kim Feenstra in haar realityshow Life of Kim dat ze niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden. Gelukkig blijft het topmodel positief en bekijkt ze samen met haar grote liefde Stanley naar andere opties. Aan Grazia laat Kim weten dat ze samen met haar vriend het ivf-traject starten.

Natuurlijke wijze zwanger worden

Kim’s grootste wens: moeder worden. Hier liet het model zich openlijk over uit in haar eigen documentaire op Videoland Life of Kim. Ondanks dat het met Kim en haar vriend niet lukt om op natuurlijke wijze zwanger te raken, wil ze geen taboe van het onderwerp maken. Op Instagram liet Kim eerder weten: “Voor mij is die taboe niet nodig. Het is namelijk geen keus geweest om niet op de natuurlijke manier kinderen te kunnen krijgen.”

Kim Feenstra start ivf-traject 

Inmiddels hebben Kim en Stanley hun hoop gevestigd op ivf-behandelingen. “Ik weet nog niet precies wat ons te wachten staat, maar ik heb me er natuurlijk wel in verdiept en weet dat een ivf-traject heftig is. En als dat niet lukt, is de teleurstelling natuurlijk groot”, laat Kim aan Grazia weten. Het topmodel blijft positief. “Ik geloof dat we via ivf echt een goede kans maken. Ik hoor natuurlijk ook de negatieve verhalen, van stellen bij wie het niet lukt om zwanger te worden en die uiteindelijk met lege handen blijven staan. Maar daar ben ik niet mee bezig. Voor mij is opgeven geen optie.”

Relatie onder druk

Samen met haar grote liefde Stanley met wie Kim al lange tijd samen is, durft ze het avontuur aan te gaan. Ondanks het besef dat het traject ook zwaar kan wegen op hun relatie. “Het is een avontuur dat je samen aangaat en het kan voor veel onzekerheid zorgen en je relatie onder druk zetten. Dat gaat ons niet gebeuren, daar ben ik van overtuigd.”

Lees ook: Babynieuws: Lauren Verster bevallen van tweede kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: Videostill YouTube