Kim Feenstra en vriend Stanley delen in ontroerende video dat ze een kindje verwachten

Kim Feenstra zwanger

Eerder vertelde het model openlijk dat ze moeilijk zwanger kan worden

Voor veel stellen is er niets mooiers dan hun liefde bezegelen met een kindje. Ook Kim Feenstra had die vurige wens en die lijkt nu eindelijk in vervulling te komen. Zij en haar vriend Stanley Tailor verwachten hun eerste kindje samen.

In verwachting

In een ontroerende video deelt het stel dat Kim zwanger is. “Lief verleden, bedankt voor de lessen en de liefde. Lief heden, bedankt voor de speciale zegening van boven. Lieve toekomst, moge onze liefde sterker en dieper worden dan ooit tevoren”, schreef het model bij de video. Daarmee doelde ze onder andere op de weg die het stel moest afleggen om zwanger te worden.

Niet vanzelfsprekend

Zwanger worden bleek voor Kim niet zo makkelijk te zijn. “Het afgelopen jaar is voor mij persoonlijk vrij heftig geweest omdat ik erachter ben gekomen, samen met Stanley, dat kinderen krijgen op de natuurlijke manier niet vanzelfsprekend is’’, vertelde ze in november in haar documentaireserie Life of Kim

Ivf-traject

Twee jaar geleden werden beide eileiders bij Kim verwijderd. Pas een paar dagen later besefte Kim dat ze daardoor niet zomaar zwanger zou kunnen worden. “Die boodschap was behoorlijk kut. Gelukkig is Stanley een echte optimist. Waar een wil is, is een weg, zei hij meteen”, vertelde Kim in januari aan Grazia. Het stel was daarom aangewezen op een ivf-traject. Met resultaat, zo blijkt nu.

Lees ook: Zwanger en bedrogen: ‘Ik wil mijn overspelige man niet bij de bevalling’

Bron: Instagram Kim Feenstra| Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Schoemaker, Videostill Instagram Kim Feenstra