Kimberley Klaver onthult geslacht van haar eerste kindje

Kimberley Klaver
En het wordt een…

De 33-jarige actrice Kimberley Klaver maakte enkele weken geleden bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Ondanks dat de zwangerschap niet gepland is, is het kindje erg welkom. Gisteren deelde de blondine foto’s op Instagram waarbij ze het geslacht onthult van haar kindje.

Kimberley is in verwachting van een… jongetje!

Bekendmaking

De Vechtershart-actrice is in verwachting van een jongen. Op het moment verblijft ze in het zonnige Spanje. Op Instagram deelde de actrice twee foto’s waarop te zien is dat ze op het strand is en een blauwe jurk draagt. Bij de foto’s schrijft ze: ‘BLUE it is. #babyboy’. Kimberley is in augustus uitgerekend van haar eerste kindje. De vader van het kindje is Michel van den Bergh, waar Kimberley nu inmiddels een halfjaar mee samen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BLUE iT is.💙 #babyboy ✨😃

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

‘Meant to be’

Eerder biechtte ze in een interview aan RTL Boulevard op dat het allemaal wel heel snel is gegaan en dat de zwangerschap niet gepland was. Desondanks is het stel hartstikke gelukkig samen en is ze enorm blij dat ze een samen een kindje verwachten. “We wilden dit samen, maar misschien later, in 2020. Omdat we wel het plan hadden, ben ik toch wel al gestopt met anticonceptie. Binnen twee dagen was ik al zwanger. Heel bijzonder!” De zwangerschap noemt Kimberley dan ook ‘meant to be’.

Eerdere relatie

Kimberley was voor haar relatie met Michel negen jaar samen met Bas Schothorst. In 2015 trouwden ze. Drie jaar later, in juli 2018, maakte het koppel bekend dat ze uit elkaar gingen omdat hun huwelijk niet meer te redden was. Haar huidige vriend Michel heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

Lees ook: Conchita Wurst scheert haar lange lokken af en is bijna onherkenbaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair, Instagram Kimberley Klaver | Beeld: videostill, YouTube