Kinderen Gordon Ramsay op de kiek met hun schattige babybroertje

Baby Oscar heeft zelfs al zijn eigen Instagram-account!

Gordon Ramsay en zijn vrouw Tana zijn op 5 april voor de vijfde keer ouders geworden. De ouders kunnen hun geluk niet op met de geboorte van hun zoon Oscar James Ramsay. De vier kinderen van het stel zijn minstens zo blij met de komst van het nieuwste gezinslid en plaatsen vol trots foto’s van hun jongste broertje op Instagram.

Gordon en zijn vrouw hebben al vier kinderen: Megan (21), Jack (19) en tweeling Matilda en Holly (17).

Trots

Gordon deelde al snel een foto van zijn nieuwste trots op Instagram en zijn andere kinderen konden natuurlijk niet achterblijven. Zijn kinderen deelden al snel een foto van zichzelf met hun jongste broertje op Instagram. “Welkom op de wereld baby Oscar, ik hou voor altijd van je”, schreef Megan op social media. “Welkom op de wereld baby Oscar James. Ik hou nu al zo zo veel van je en bedank je voor het geluk dat je ons allemaal al hebt gebracht”, schrijft Holly. Zoon Jack houdt het kort en zegt: ‘Love you bro.” Bekijk de schattige kiekjes hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welcome to the world baby Oscar, love you forever 💙

Een bericht gedeeld door Megan Ramsay (@megan__ramsay) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welcome to the world baby Oscar James ❤️ I love you so so much already and thank you for the happiness you have bought us all 💙 xx

Een bericht gedeeld door HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2/3 – Love you bro x

Een bericht dat is gedeeld door @ _jackrams3y_ op

Instagram

Baby Oscar heeft ondanks dat hij nog geen week oud is, al zijn eigen Instagramaccount. Oscar Ramsay heeft zelfs al 27,4k volgers! De eerste foto die de familie deelde op het account was een foto van hem met zijn zus Matilda. “Ik wil jullie mijn zus Matilda voorstellen. Ze gaf me een grote knuffel en is tot nu toe mijn favoriet”, wordt gegrapt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I would like to introduce you to my big sister Matilda 👋🏽👋🏽 she gave me the biggest hug and so far she’s my favourite ….💜💜

Een bericht gedeeld door Oscar Ramsay (@oscarjramsay) op

Lees ook: Kleinste pasgeboren baby ter wereld van 268 gram is na vijf maanden gezond!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Videostill