Zo zien de kinderen van Jennifer Lopez eruit

Jennifer Lopez

Wat een plaatjes!

Jennifer Lopez heeft een cv om u tegen te zeggen. De vijftig jarige mag zich een mode-icoon, zangeres, actrice, danseres en ontwerpster noemen. Tevens mag ze zich ook moeder noemen. Ze heeft twee kinderen. Tweeling Emme en Maximillian, die inmiddels al elf jaar zijn.

Wat een prachtige kinderen.

Carrière

Jennifer Lopez verwierf in 1997 faam bij het grote publiek als actrice. J.Lo scoorde de hoofdrol in de film Selena en sleepte hiervoor een Golden Globe-nominatie in de wacht. Door het succes van Selena werd ze de eerste Latina actrice die meer dan 1 miljoen dollar voor een film verdiende. Jennifer kreeg de smaak te pakken en speelde daarna in tig kaskrakers. Binnenkort is Jennifer te zien in de film Hustlers. In 1999 kwam ook de zangcarrière van J.Lo van de grond en daarmee scoorde ze hits als If You Had My Love, Ain’t it Funny en On The Floor. Tevens zette ze een kledinglijn op en bracht ze diverse luchtjes op de markt.

Privéleven

Jennifer Lopez gaf drie keer het jawoord. Ze stapte voor het eerst in het huwelijksbootje met acteur Ojani Noa. Het huwelijk was van korte duur; ze waren nog geen twee jaar getrouwd. In 2001 beloofde Jennifer opnieuw eeuwige trouw. Dit keer aan acteur Cris Judd. Het huwelijk strandde na minder dan een jaar. Jennifer verloofde zich daarna met acteur Ben Affleck, maar de twee besloten toch uit elkaar te gaan. Kort daarna kreeg J.Lo een relatie met latinzanger Marc Anthony, met wie ze op 5 juni 2004 in het geheim trouwde. Jennifer beviel van een tweeling op 22 februari 2008. Jennifer en Anthony werden gezegend met een jongen en een meisje: Emme Maribel Muñiz en Maximilian David Muñiz. Het huwelijk van Marc en Jennifer liep in 2011 op de klippen. De scheiding werd in 2014 definitief en de twee besloten dat Max en Emme de meeste tijd bij hun moeder doorbrengen. Sinds 2017 heeft Jennifer een relatie met voormalig honkballer Alex Rodriguez. Op 9 maart 2019 ging hij op één knie voor Jennifer en zijn de twee verloofd.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2