Kinderen van beroemdheden die inmiddels ook volwassen zijn

Vind jij dat de kinderen op hun ouders lijken?

Sommige beroemdheden lijken geen dag ouder te worden, maar ze hebben wel kinderen die inmiddels als jaren niet meer in de luiers zitten. 

Gordon Ramsay & Holly Ramsay 

Een van ’s werelds bekendste tv-koks doet het niet alleen goed in de keuken, maar ook in de liefde. Hij is al jaren getrouwd met zijn grote liefde Tana en het stel heeft zes kinderen: Matilda, Megan, Holly, Jack, Oscar en Jesse. Hun oudste dochter Megan is inmiddels al 26 jaar oud, tweeling Holly en Jack zijn 24 jaar oud, en Matilda (ook wel Tilly genoemd) is 22 jaar oud. De twee jongste Ramsay kinderen zijn nog klein: Oscar is 5 jaar oud en zoon Jesse werd vorig jaar geboren. 

Gordon deelt met regelmaat foto’s van zijn kinderen op social media. Onlangs was hij nog met zijn dochter Holly in Las Vegas en daar deelde ze een kiekje van op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy)

Clint Eastwood & Scott Eastwood

Naast acteur, filmproducent, filmregisseur én politicus is Clint Eastwood ook vader. Hij heeft uit verscheidene huwelijken en relaties zeven kinderen. Onder hen ook de 38-jarige Scott Eastwood. Grote kans dat hij je niet alleen bekend voorkomt omdat hij zo op zijn vader lijkt, maar ook omdat Scott net als zijn vader al heel wat filmrollen op zijn naam heeft staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Scott Eastwood (@scotteastwood)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Scott Eastwood (@scotteastwood)

Reese Witherspoon & Ava Phillippe

Hollywoodactrice Reese Witherspoon lijkt eigenlijk niet ouder te worden, maar het feit dat ze al een 24-jarige dochter heeft bewijst wel het tegendeel. Samen met Ryan Phillipe (met wie ze samen in Cruel Intentions speelde) kreeg Reese twee kinderen, waaronder dochter: Ava Phillipe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Julianne Moore & Liv Freundlich

De 22-jarige dochter van Julianne Moore lijkt als twee druppels water op haar moeder. Julianne trouwde in 2003 met regisseur Bart Freundlich met wie ze een zoon en een dochter heeft. Zoals veel moeders, deelt Julianne met regelmaat foto’s van haar kinderen op social media. Onlangs waren moeder en dochter zelfs nog samen te zien in een campagne voor Hourglass Cosmetics.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julianne Moore (@juliannemoore)

Kurt Cobain – Frances Bean Cobain 

Lang heeft de inmiddels 31-jarige Frances haar vader Kurt Cobain helaas niet gekend. De Grunge-legende kwam te overlijden toen Frances nog een peuter was. Frances was het enige kind van Kurt Cobain en Courtney Love. De moeder-dochterband tussen Courtney en Frances leek even verstoord te zijn toen de destijds 17-jarige Frances een straatverbod aanvroeg tegen haar moeder, maar de twee hebben het inmiddels bijgelegd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎈

Een bericht gedeeld door Frances Bean Cobain (@space_witch666) op

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frances Bean Cobain (@thespacewitch)

David Beckham, Victoria Beckham en hun zonen

Zeg David en Victoria en iedereen weet al dat je het over de Beckhams hebt. Het koppel, dat sinds 1999 is getrouwd, heeft drie zoons en een dochter. Dochter Harper wordt 10 juli 13 jaar oud, maar de Beckham-jongens zijn alle drie al volwassen. Romeo is 22 jaar oud, Cruz is 19 jaar oud en oudste zoon Brooklyn is 25 jaar oud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Phil Collins & Lily Collins

Phil Collins stapte drie keer in het huwelijksbootje, maar helaas eindigden al zijn huwelijken in een scheiding. Hij heeft verscheidene kinderen uit zijn relaties, waaronder Lily Collins die momenteel harten in Hollywood verovert met haar acteerkunsten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👨‍👧 #throwbackthursday

Een bericht gedeeld door Phil Collins (@officialphilcollins) op

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Lees ook: Zo ziet de aantrekkelijke zoon van Lionel Richie eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Travel Funtu | Beeld: NL Beeld, Instagram