Wat een schoonheid! Zo ziet de kleindochter van Grace Kelly eruit


Als twee druppels water!

Actrice Grace Kelly was het toonbeeld van elegantie en stijl. Al op jonge leeftijd werd ze een bekend actrice en later mocht ze zich ook nog eens een prinses noemen toen ze in het huwelijksbootje stapte met de prins van Monaco, Rainier. Helaas kwam de schone Grace op 52-jarige leeftijd tragisch om het leven toen ze een beroerte kreeg terwijl ze autoreed. Ze belandde in een ravijn en overleed de volgende dag in het ziekenhuis in Monaco.

Grace Patricia Kelly kwam in 1929 ter wereld in Pennsylvania en sleepte haar eerste filmrol in de wacht op 22-jarige leeftijd.

Prins Rainier III
Ze won in 1955 zelfs een Oscar voor haar rol in The Country Girl en kort daarna speelde ze in haar laatste film, de muzikale comedy High Society. In 1955 ontmoette ze Prins Rainier III van Monaco en in 1956 trouwde het stel. Ze kregen drie kinderen, Caroline, Albert en Stéphanie.

Camille Gottlieb
Grace Kelly stond bekend als een adembenemend mooie vrouw en die genen heeft ze doorgegeven aan haar kinderen en kleinkinderen. Zo is haar kleindochter Camille Gottlieb het evenbeeld van de beeldschone prinses. De  22-jarige vrouw is de dochter van prinses Stéphanie van Monaco en Jean-Raymond Gottlieb. Haar moeder kreeg in een eerder huwelijk al zoon Louis en dochter Pauline. Ook haar oudere zus lijkt op haar oma, maar bij Camille is het nóg duidelijker. Wat een plaatje!

View this post on Instagram

Sun Sun Sun 👒 @rivayacht

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

Lees ook: wat een spetter! Zó ziet de oudste dochter van Erik Vogel eruit!

Bron: Libelle | Beeld Pixabay