Zo zien de knappe zoons van Pamela Anderson eruit

Pamela Anderson

Vind jij dat de heren op hun moeder lijken?

Als we aan Baywatch denken, denken we meteen aan de prachtige Pamela Anderson. Het is ruim 26 jaar geleden dat de destijds 25-jarige blondine haar debuut maakte in Baywatch. Pamela Anderson is inmiddels 51-jaar, nog net zo prachtig als twintig jaar geleden en heeft twee volwassen zoons. 

Met ex-man Tommy Lee kreeg ze zoons Brandon en Dylan. 

Carrière Pamela Anderson

Pamela kwam op 1 juli 1967 ter wereld en verwierf faam toen ze in 1989 voor het eerst de cover van Playboy sierde. Nadat ze op de cover van het blad pronkte, verhuisde ze naar Los Angeles om een carrière als model na te jagen. Overigens heeft ze na haar eerste Playboycover nog veel vaker op het voorblad van het magazine gestaan. Ook gaf Pamela het acteren een kans, en met succes! De blondine scoorde een hoofdrol in de populaire serie Baywatch. Na haar rol in Baywatch was Pamela nog in diverse films en series te zien. Tevens was de blondine in 2013 te zien in de show Dancing on Ice.

Activist

Pamela houdt zich momenteel veel bezig met dierenrechten. Zo is ze onder andere lid van de organisatie PETA en strijdt ze tegen het gebruik van echt bont. Daarnaast voerde ze ook actie tegen de manier waarop Kentucky Fried Chicken hun kippen behandelt, tegen de jacht op zeehonden in Canada en was ze betrokken bij de campagnes die Sea Shepherd voert. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van alle doelen waarvoor ze zich inzet.

Tommy Lee

Pamela is meerdere keren in het huwelijksbootje gestapt. De blondine gaf voor het eerst het jawoord aan rockster Tommy Lee in 1995. Het huwelijk van de twee maakte de tongen los, want Pamela kende Tommy slechts vier dagen. De twee kregen samen twee zoons. Op 5 juni 1996 kwam zoon Brandon Thomas Lee ter wereld en op 29 december 1997 werd Dylan Jagger Lee geboren. Pamela en Tommy twee waren drie jaar samen. Het stranden van haar huwelijk wijt Pamela aan de diefstal en publicatie van de echtelijke sekstape die ze met Tommy maakte. “Het was verschrikkelijk en verwoestte mijn huwelijk. Het was heel zwaar om me eroverheen te zetten. Het was ook echt heel moeilijk voor onze familie en kinderen”, vertelde Pamela hierover. Na de scheiding kwamen de twee wel weer een paar keer bij elkaar, maar daar bleef het bij.

Bekijk op de volgende pagina hoe zoons Brandon en Dylan eruitzien.

Pagina 1/2