Zo gaat het nu met de koppels uit Married at First Sight

Er is vier maanden later wel het een en ander veranderd

Het vierde seizoen van Married at First Sight zit er alweer op. Tien weken lang hebben we als kijker kunnen genieten van de bijzondere taferelen die zich afspeelden tussen de vijf pasgetrouwde koppels. Waar bij het ene stel de liefde opbloeide, wilde het andere stel duidelijk zo snel mogelijk van elkaar af. In de laatste aflevering van het programma was te zien hoe Pascal en Mirjam, Nick en Maxime en Ronald en Monique hun huwelijk beëindigden. Peter en Paul en Joost en Milly besloten met elkaar getrouwd te blijven. Inmiddels zijn we vier maanden verder. Hoe is het nu met de koppels?

Had jij deze uitkomst verwacht?

Pascal en Mirjam

In de laatste aflevering van het seizoen deden Pascal en Mirjam hun verhaal. Ze maakten bekend te gaan scheiden en dit was een emotioneel en pijnlijk moment voor de twee. Pascal zag het huwelijk met Mirjam namelijk helemaal zitten en was stapelverliefd op haar geworden, waar Mirjam beduidend minder voor Pascal voelde dan hij voor haar. Nu, vier maanden later, hebben de twee hun eigen leven weer opgepakt. Mirjam laat weten dat alle lieve aandacht van Pascal te verstikkend voor haar was, maar ze hoopt wel dat hij snel de liefde bij iemand anders zal vinden. Pascal vertelt dat hij het in het begin ontzettend moeilijk had met de breuk en Mirjam echt als zijn droomvrouw zag. Toch ziet hij wel in dat hij misschien iets te graag wilde. Inmiddels gaat het beter met hem en ondanks de scheiding gelooft hij nog steeds in de liefde.

Ronald en Monique

Ronald en Monique zijn verreweg het meest besproken koppel van dit seizoen. Dat het niets ging worden tussen de twee, was vanaf het begin al gelijk duidelijk. Al op de eerste avond van hun huwelijksreis liet Monique aan Ronald weten dat hij niet de juiste man is voor haar. Hoewel ze een paar dagen later terugkwam op die uitspraak, kreeg hun huwelijk geen tweede kans meer. Het was dan ook geen verassing dat Ronald en Monique in de laatste aflevering lieten weten van elkaar te scheiden. Vier maanden later heeft Monique nog steeds spijt dat ze destijds zo snel met haar oordeel kwam over haar kersverse man. Toch denkt ze dat het sowieso niets was geworden. Ze noemt Ronald te lief en zoekt een man die haar meer tegengas kan bieden. Ronald vertelt dat hij door het MAFS-avontuur een stuk zelfverzekerder is geworden en niet zo snel meer over zich heen laat lopen. Ook ziet hij de toekomst positief in en verwacht hij zijn grote liefde nog wel tegen te komen.

Nick en Maxime

Bij Nick en Maxime leken de vonken er vanaf het eerste moment vanaf te vliegen. De twee konden het erg goed met elkaar vinden en tijdens hun reis naar Curaçao bloeide de liefde tussen hen op. Nadat het koppel terugkwam van hun huwelijksreis, liet Nick echter weten het niet meer te zien zitten. Hij verklaarde dat Maxime bij nader inzien toch niet zijn type is. Dit kwam als een klap voor Maxime, die haar huwelijk met Nick nog wel een kans had willen geven. De twee besloten dan ook te gaan scheiden. Vier maanden later hebben de twee hun eigen leven weer opgepakt en ze hebben geen contact meer. Maxime vindt het nog steeds jammer dat Nick hun relatie zo abrupt heeft afgekapt, maar staat inmiddels weer open voor een nieuwe liefde. Nick heeft Bo ontmoet, de vrouw aan wie hij in het programma oorspronkelijk was gekoppeld. De twee hebben nummers uitgewisseld, maar of ze daarna nog hebben afgesproken, is niet bekend.

Wil je weten hoe het nu gaat met Peter en Paul en Joost en Milly? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2