Beschuit met roze muisjes! Lauren Verster bevallen van dochter

Het kindje kreeg een prachtige naam

Lauren Verster is op maandag 29 januari bevallen van haar eerste kindje. De 37-jarige blondine en haar vriend Jasper hebben het meisje Leentje genoemd, dit bevestigt Lauren aan RTL Boulevard. “We zijn helemaal verliefd op de kleine aap en haar komst voelt heel liefdevol en organisch. Alsof ze gewoon altijd al bij ons hoorde”, vertelt de kersverse moeder trots.

Het kindje kwam ter wereld middels een keizersnede.

Zwangerschap
In juli onthulde de AVROTROS-presentatrice dolgelukkig dat ze in blijde verwachting was. Naar eigen zeggen verliep de zwangerschap goed: “Tot nu toe vind ik het heel gezellig en leuk. Ik heb de hele dag trappelende voetjes en een omdraaiend kontje bij me.” Toch ging het niet allemaal over rozen. Zo onthulde de blondine dat lange draaidagen erg pittig waren. “Dan begint mijn buik na een uur of tien te trekken en word ik moe”, vertelde de blondine aan weekblad Weekend.

Keizersnede
Het kindje van de presentatrice en cameraman kwam middels een keizersnede ter wereld. Iets waar Lauren voor de geboorte al rekening mee hield. “Binnen 24 uur moet het toch wel gepiept zijn en als het niet lukt, dan moeten ze het er maar uit snijden. Er zit niks anders op, het gaat er hoe dan ook uit, dus ik ga er gewoon voor.”

Relatie
Leentje is het eerste kindje van Jasper en Lauren. Lauren had eerder een relatie met Jort Kelder, maar nadat hun romance voorbij was, werd Lauren tot over haar oren verliefd op cameraman Jasper. De liefde was wederzijds en sinds begin 2016 zijn ze een stel.


Lees ook: Kijkers geschokt door bevallingsprogramma Lauren Verster

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Mediacourant, AD | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen