Lauren Verster maakt geslacht van haar tweede kindje bekend

Lauren Verster

Het is een…

Presentatrice Lauren Verster maakte begin juli bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. De 39-jarige blondine is inmiddels vier maanden zwanger. Tijdens de première van de langverwachte film Once Upon a Time… in Hollywood onthulde Lauren wat het geslacht is van haar tweede kindje.

Lauren zag eruit om door een ringetje te halen.

Misselijkheid

Tijdens de première van de nieuwste Quentin Tarantino-film verscheen Lauren in een glitterjurk op de rode loper. De programmamaakster straalt en er is al een heuse babybump te zien. “Ik ben nu 17 weken zwanger, zeg maar vier maanden”, vertelt Lauren stralend aan Shownieuws. In het begin van de zwangerschap had Lauren erg veel last van misselijkheid, maar het gaat inmiddels een stuk beter met de presentatrice. “Het gaat heel goed. Ik was de eerste drie maanden echt zeeziek. Dat had ik de vorige keer niet zo erg. Ik dacht: oh, houdt dit nog ooit op? Maar ik voel me eigenlijk heel goed, ik ben heel blij.”

Tweede kindje

Vriend Jasper is inmiddels druk bezig met het klaarmaken van de kinderkamer. Wanneer de presentator hint naar een roze of blauwe kamer, vraagt Lauren of hij het geslacht van het kindje wil weten. “Ik weet het al. Wil je het weten? Het wordt een meisje”, onthult de moeder. “Ik heb een dochtertje van 1,5, maar dat is niet echt een meisje meisje heb ik het idee. Misschien wordt deze dan een poppenmeisje. Maar dat kan me ook helemaal niets schelen. Ik vind gewoon gezellig,” sluit Lauren blij af.

Bekijk het fragment hieronder.

 

Lees ook: Rotterdamse Quishantely Leito sleept titel mooiste tiener ter wereld in de wacht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill