Lauren Verster is in verwachting van een tweede kindje

In een interview maakt Lauren Verster bekend dat ze zwanger is van een tweede

Presentatrice en programmamaakster, Lauren Verster (39), is in verwachting van haar tweede kindje. Dit maakte de blondine dinsdag bekend in een interview met Shownieuws. Lauren is inmiddels drie maanden zwanger en ze laat weten dat de zwangerschap tot nu toe nog niet over rozen gaat…

Lauren heeft veel last van zwangerschapsklachten zoals misselijkheid.

Broertje of zusje

Afgelopen weekend heeft Lauren haar tien weken echo gehad. Nu kan ze dus eindelijk het goede nieuws van de daken schreeuwen. Haar eerste kindje, Leentje, is nu anderhalf en zij krijgt er over een paar maanden een broertje of zusje bij. Lauren Verster is enige tijd samen met cameraman Jasper. In begin 2018 kregen zij samen een dochter en nu verwachten ze dus samen hun tweede kindje.

Negatieve zwangerschapstesten

“Ik ben zwanger”, vertelt de presentatrice opgetogen tegen Shownieuws. “Ik heb het nog niet aan heel veel mensen verteld. Ik kwam er vrij laat achter, want ik dacht van: hey, dit is raar! Ik had het twee keer getest maar de uitslag was negatief. Ik ben dus ook nog lekker op vakantie gegaan met drank en van alles en nog wat. Maar ja, die testen sloegen negatief uit!”

Hondsmisselijk

Haar tweede zwangerschap verloopt tot nu toe heel anders dan haar eerste. “Ik voel me echt belabberd, want ik ben echt hondsmisselijk. Bijvoorbeeld dan zit ik ergens in de kamer en staat ergens in de kamer naast mij een kip in de ijskast en dat ruik ik dan. Het is echt bijna freaky.” Lauren vindt het spannend om een tweede kindje bij het gezin te verwelkomen, maar kijkt er ook heel erg naar uit. We wensen het gezin veel geluk!

Lees ook: Kimberley Klaver is voor de eerste keer moeder geworden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill, Shownieuws