Leontine Borsato en Ali B schieten Anouk te hulp in verlaten resort Marokko

Anouk Marokko

Anouk strandde in een verlaten resort in Marrakesh

Het waren een paar angstige dagen voor Anouk in Marokko. Tijdens haar korte verblijf in het land werkte ze aan nieuwe songteksten, maar ondertussen werden vluchten naar Nederland geschrapt. Dit zorgde ervoor dat de zangeres achterbleef in een verlaten resort in Marrakesh. Via IGTV vertelt de blondine over haar angstige momenten in Marokko.

‘Beetje creepy

Via Instagram deelt Anouk een video waarin ze vertelt over de rare situatie waar ze in is beland in het buitenland. “Ik zit dus nog in Marrakesh. Het is een beetje raar allemaal, want ik zit in een mega groot resort waar heel veel kamers en villa’s zijn. Ik zweer het, ik ben de enige die over is in het hele resort”, vertelt ze. “Het is best een beetje creepy.”

Verlaten resort in Marokko

Van de vier verhuurde villa’s in het resort is Anouk de enige die nog over was. Af en toe liep er nog een bewaker rond op het terrein, maar dit was dan ook de enige persoon die ze nog zag. Openbare ruimtes als restaurants en sportruimtes werden vanwege het coronavirus gesloten. “Ik heb niet snel iets van: ‘Oh ik ga in paniek raken’, maar ik zou toch wel graag thuis zitten bij mijn kinderen.”

View this post on Instagram

Liefs vanuit Marrakesh ❤️

A post shared by anouk (@anouk) on

Hulp van Ali B

In totaal zou de zangeres vier dagen in Marokko verblijven om te werken aan nieuwe songteksten. Omdat ze kampt met astma heeft ze ook voor vier dagen aan puffers meegebracht. “Daar raak ik eigenlijk wel een beetje van in paniek, want als ik dat niet meer heb, heb ik een probleem”, stelt ze. Gelukkig schoot collega coach van The Voice of Holland Ali B haar te hulp. Dankzij zijn connecties in Marokko kon hij extra puffers bij Anouk in het resort laten bezorgen. “Zo schattig, daar ben ik zo blij om”, bedankt ze Ali B.

Leontine Borsato regelt nieuw hotel

Niet alleen rapper Ali B, maar ook Leontine Borsato kreeg het videobericht van Anouk te zien. Ook zij heeft connecties in Marokko en kent de eigenaar van een hotel in Marrakesh. Hoewel het hotel eigenlijk gesloten was voor gasten, maakte hij voor Anouk een uitzondering. In het hotel voelt Anouk zich direct een stuk veiliger dan in het verlaten resort. Ze laat weten eindelijk weer goed geslapen te hebben en bedankt ook Leontine voor haar hulp.

In de meest recente videoboodschap van vandaag spreekt Anouk haar zorgen uit of ze überhaupt zo snel mogelijk weer terug naar Nederland kan vliegen.

View this post on Instagram

Korte update vanuit Marrakesh

A post shared by anouk (@anouk) on

Lees ook: Bekende Nederlanders spreken massaal mensen moed in op social media

Bron: Instagram Anouk | Beeld: BSR, Photographer: Sven Hoogerhuis