Fantastisch: er komt een film over het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan Markle!

Markle

Dat wordt een sprookjesfilm!

In november werd aan de wereld bekendgemaakt dat de Britse prins Harry en de Suits-actrice Meghan Markle zich hadden verloofd. Vlak daarna gaven de twee een exclusief interview op televisie waarbij de tortelduifjes uitgebreid ingingen op hun relatie en op de verloving. Voor wie het allemaal gemist heeft: binnenkort is het hele liefdesverhaal van de twee op het witte doek te bewonderen. 

Harry & Meghan: The Royal Love Story
Het Amerikaanse televisienetwerk Lifestyle heeft aangekondigd dat het een televisiefilm gaat maken over het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan Markle met als titel: Harry & Meghan: The Royal Love Story. Wie de hoofdrollen van Harry en Meghan gaan spelen, is tot op heden nog niet bekend; de productiemaatschappij is momenteel op zoek naar geschikte acteurs. De officiële samenvatting van de film luidt als volgt:

Harry & Meghan: The Royal Love Story kan worden omschreven als het romantische verhaal van een geliefde prins en zijn nieuwe verloofde. De film zal de relatie van prins Harry en Markle vanaf de dag dat zij elkaar ontmoetten tot de overweldigende media-aandacht rondom hun verloving beschrijven. Ook zal de film ingaan op de periode dat de twee verkering hadden nadat ze door wederzijdse vrienden aan elkaar waren voorgesteld.”

William & Kate
Het is niet de eerste keer dat er een film wordt gemaakt over een royal relatie: eerder maakte het netwerk al een tv-film over het verhaal van prins William en Kate Middleton: William & Kate: The Movie. Die film was kwalitatief niet zo best, maar werd toch redelijk goed ontvangen door de kijker. Niet zo gek ook; wie houdt er nu niet van een royal love story? Wanneer de film over Harry & Megan op televisie zal verschijnen is nog niet bekend, maar naar verluidt mikt het netwerk wel op een release vóór de trouwdag van de tortelduifjes op 19 mei 2018.

Lees ook: Pak je agenda erbij: de trouwdatum van Prins Harry en Megan is bekend!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Elle | Beeld: videostill