Lieke van Lexmond viert verjaardag van zoontje Vik met deze zoete foto’s

Lieke van Lexmond

Hij mag vandaag vier kaarsjes uitblazen

Lieke van Lexmond is de trotse moeder van zoontjes Vik en Zef van Veggel. Vier jaar geleden kwam Vik ter wereld en mocht Lieke zich voor het eerst moeder noemen. De 36-jarige presentatrice viert de verjaardag van haar oudste zoon ook op Instagram en deelt ter ere van deze bijzondere dag een paar prachtige foto uit de oude doos.

De actrice deelt drie prachtige foto’s.

Vier jaar

Op de eerste foto die Lieke deelt is te zien dat Vik met een heuse Batman-kroon met het getal vier op zijn hoofd pronkt. “Vier jaar geleden, maakte jij mij moeder en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Pap en mam zijn supertrots op jou, volg altijd je mooie hart! Je bent superlief, grappig, sterk, authentiek en bijzonder”, schrijft de trotse moeder bij de foto. Niet veel later plaatst Lieke twee kiekjes waarop een pasgeboren Vik te zien is. “Vier jaar geleden in het ziekenhuis. Overdonderd door diepe liefde.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vier jaar geleden in het ziekenhuis. ❤️ Overdonderd door diepe liefde. 😍😍😍 #vikbarthélemy

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Relatie

Lieke stapte in 2016 in het huwelijksbootje met Bas van Veggel. Ze gaven elkaar het jawoord in het idyllische Toscane. De twee kregen twee zonen: Vik en Zef. Beide jongens hebben een naam die slechts uit drie letters bestaat, dit is een traditie in de familie van Bas.

 

Lees ook: Dit wondermiddel is het nieuwe beautyproduct onder de beroemdheden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Lieke van Lexmond | Beeld: videostill RTL Late Night