Linda Hakeboom over wat ziek zijn met haar relatie deed

Linda Hakeboom

‘Iedereen vroeg aan hem: ‘Hoe gaat het met Lin?’ Terwijl het voor een partner ook heel zwaar is’

Ze overwon kanker en heeft inmiddels al haar behandelingen afgerond. Linda Hakeboom blikt in de nieuwste Grazia terug op deze heftige periode. Ook vertelt ze over hoe haar ziekte haar relatie beïnvloedde. 

Onbetaalbaar

Vriend Rolf en Linda hebben volgens de tv-maakster altijd al een goede relatie gehad. De ziekte van Linda heeft dit gevoel eigenlijk alleen maar versterkt. “We hebben het (de heftige periode, red.) heel goed doorstaan, deze man laat ik nooit meer gaan.”

“Mijn vriend en ik kennen elkaar al heel lang en we hebben altijd een goede relatie gehad. Maar het gevoel van ‘zelfs dit kunnen we samen aan’ is echt onbetaalbaar.”

Altijd aan haar zijde

Er waren veel momenten waarbij Linda door de kankerbehandelingen maar weinig kon. Tijdens die momenten stond Rolf volgens de tv-maakster altijd voor haar klaar. “Hij heeft onvermoeibaar aan mijn zijde gestaan, zorgde voor me, deed boodschappen, onderhield het contact met de familie als ik op bed lag en niks kon, hield in de gaten hoe het met mij ging en nam me mee om een rondje te wandelen.”

“Ik heb er heel veel respect voor hoe hij dit heeft gedaan zonder ook maar één keer te klagen. Iedereen vroeg aan mij: ‘Hoe gaat het met je?’ en aan hem: ‘Hoe gaat het met Lin?’ Terwijl het voor een partner ook heel zwaar is.”

Het leven van Linda Hakeboom stond plotseling op z’n kop toen zij de diagnose borstkanker kreeg. Na een lang traject heeft de tv-maakster haar behandelingen achter de rug en staat het jaar 2022 in het teken van new beginnings. In de nieuwste Grazia vertelt Linda openhartig over de ziekte en haar nieuwe kijk op het leven. Vanaf nu in de winkel! 

Lees ook: Wauw: Britt Dekker zet schaar in lokken en showt nieuwe coupe

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress