Zanger Lionel Richie is ‘doodsbang’ voor de nieuwe vriend van zijn dochter

Lionel Richie

Scott staat bekend als feestbeest en seksverslaafde

De showbizzwereld kijkt heel erg op van de relatie van Sofia Richie (19) en Scott Disick (34). De twee waren al vrienden, maar zijn sinds kort ook openbaar aan het daten. Vader Lionel Richie vindt de relatie maar niks.

Je zou denken dat het leeftijdsverschil tussen Sofia en Scott datgene is wat mensen bijzonder vinden, maar dat blijkt niet het geval.

Seksverslaafd
Scott, de ex van Kourtney Kardashian met wie hij drie kinderen heeft, staat bekend als een enorm feestbeest en een seksverslaafde en dat is iets waar Lionel niet blij mee is. Op de vraag wat hij van de relatie van de twee vond en of hij blij voor ze is antwoordde hij: “Maak je een grapje? Ik ben doodsbang! Ik ben in shock. Kom op zeg, ik ben ook een vader…”

‘Een beetje raar’
We hopen natuurlijk dat Scott en Sofia heel gelukkig zijn samen, maar de twijfels van de wereld zijn er niet voor niets. Kourtney vindt de relatie vooral ‘een beetje raar’. Het shockeert haar alleen niet en ze hoopt vooral dat Scott weer terug gaat naar zoals hij was, omdat ze drie kinderen met hem heeft. Ze wenst hem wel al het goeds en hoopt dat hij gelukkig is.

Pops

Een bericht gedeeld door Sofia Richie (@sofiarichie) op

­čî▒

Een bericht gedeeld door Sofia Richie (@sofiarichie) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Heftig! D├ęze Glee-acteur gaat naar de gevangenis om bezit kinderporno

Bron: NSMBL | Beeld: Videostill