OMG: de ‘lookalike’ van Angelina Jolie loog alles bij elkaar! 

Ze onderging helemaal geen vijftig operaties…

De hele wereld was in rep en roer toen het verhaal van Sahar Tabar viraal ging. De 22-jarige Iraanse beweerde dat ze 40 kilo was afgevallen en 50 operaties had ondergaan om op haar grote idool Angelina Jolie te lijken. Echter, dit hele verhaal blijkt te zijn gelogen!

Ze loog om ‘zichzelf te amuseren.’

Viraalverhaal
Via het Instagramaccount sahartabar_afficilalll hield Sahar al haar volgers op de hoogte van de ontwikkelingen om op Angelina Jolie te lijken. Haar bizarre transformatiefoto’s bleven bij velen niet onopgemerkt en binnen no-time had de Iraanse een scala aan volgers en pikten de media haar verhaal op. Nadat de foto’s van de ‘lookalike’ van Angelina viraal gingen, kreeg Sahar een storm aan kritiek over haar heen. Velen vonden het doodzonde dat ze zich zo had ‘verminkt’ en vaak werd ze uitgemaakt voor een ‘zombie’.

Leugenaar
Bronnen van The Sun vonden het verhaal maar vreemd en gingen op onderzoek uit. Het lukte de tipgevers om de vrouw te ontmantelen als leugenaar; de 22-jarige had haar foto’s bewerkt met Photoshop. De jonge vrouw geeft nu toe dat de broodmagere en shockerende look hartstikke nep is! Met behulp van make-up en ‘computertovenarij’ wist ze deze bizarre look te creëren. “Nu kan iedereen zien dat ik veel met Angelina Jolie gemeen heb”, vertelt ze tegen het Russische medium Sputnik. “Ik heb hierdoor lol, maar om op iemand te lijken is niet per se mijn doel.”

De reden
Waarom de 22-jarige iedereen in de waan liet dat ze zich had geopereerd? Dat deed ze in naam van de kunst. “Het is een vorm van het strelen van mijn ego, een stukje kunst. Mijn fans weten dat dit niet mijn echte gezicht is.” Doordat er op het internet foto’s waren verschenen waarop de vrouw er gewoon uitziet, voelde Sahar zich genoodzaakt om toe te geven dat haar transformatie nep is.

Lees ook: Bizar: deze vrouw transpireert geen zweet, maar bloed!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Wikimedia Commons, Instagram