Liefhebbers van Love Island opgelet: mogelijk komt er een wintereditie!

Love Island wintereditie

De fans van Love Island kunnen hun hart ophalen

Het populaire programma Love Island is al enkele seizoenen lang te zien in landen als Engeland en Australië. Sinds kort is het liefdesprogramma ook eindelijk in Nederland te zien. Verschillende vrijgezelle mannen en vrouwen verblijven in een prachtige villa op Gran Canaria om de ware liefde te kunnen vinden. Kun je geen genoeg krijgen van het liefdesprogramma? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De makers van de Britse Love Island denken erover na om een wintereditie uit te gaan zenden.

Wintereditie

Niet alleen in Nederland, maar ook in Groot-Brittanië is een nieuw seizoen van Love Island onlangs van start gegaan. De geruchtenmolen draait overuren en er zou volgens de Britse tabloid The Sun mogelijk sprake zijn van een wintereditie! De zender ITV-2 die het programma uitzendt zit volgens de tabloid serieus na te denken om in de maand december nog een nieuwe editie van de reality show op te nemen.

Zuid-Afrika

En moeten we dan denken aan een Love Island-editie in de sneeuw? Welnee! De kandidaten reizen waarschijnlijk af naar het zonnige Zuid-Afrika om een zomerse editie van de show op te nemen. Terwijl wij hier zitten te verkleumen tijdens het winterse weer, kunnen we genieten van een stukje zonnig- en zoetsappige tv vanaf de bank.

Dol op drama

De makers willen met deze editie waarschijnlijk de zomerse sferen in de donkere tijden in huis halen. “Winter Love Island is logisch, omdat fans dol zijn op drama, de love triangels en iedereen wil genieten van een beetje zon op je scherm in de koude wintermaanden”, zo verklaart een insider aan The Sun. “Het staat nog in de kinderschoenen en de casting is nog lang niet begonnen, maar producenten bij ITV Studios en de crew zijn daar absoluut op voorbereid.” Wij zitten deze winter klaar op de bank met een kop warme chocomelk om Love Island te kijken!

Lees ook: Verklapt Tim Douwsma met deze foto het geslacht van zijn kindje?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan UK, Viva | Beeld: Videostill, RTL XL