Maan en Tony Junior zijn er nog niet aan toe om samen te wonen

“Dat komt nog wel”

Het is dik aan tussen Tony Junior en Maan. De dj -die momenteel te zien is in het programma Expeditie Robinson– is tot over zijn oren verliefd op de 21-jarige zangeres en Maan is ook helemaal gek op de 28-jarige Tony. Toch willen de tortelduifjes voorlopig niet samenwonen.

Mini relatietest

Tony twijfelde eerst of hij wel mee moest doen aan Expeditie Robinson. Aan RTL vertelde hij dat hij erg last heeft van heimwee. Toch overtuigde Maan hem om mee te doen aan het survivalprogramma. “Zij wist natuurlijk van mijn heimwee, maar zei dat ik het gewoon moest doen. We zien elkaar veel en om dan ineens abrupt uit elkaar te zijn en geen contact te hebben is moeilijk. Maar het was ook goed, een soort mini test. Tot nu toe is ze nog steeds mijn vriendinnetje, dus het heeft goed uitgepakt.” De relatie van Maan en Tony zit dus wel snor, maar de twee denken nog niet aan samenwonen.

Samenwonen

De relatie van Maan en Tony zit dus wel snor, maar de twee denken nog niet aan samenwonen. “Dat komt nog wel”, vertelde de dj aan tijdschrift FHM. “We hebben nu meer dan een jaar verkering. We hebben allebei een vet druk leven dat superchill combineert. We slapen doordeweeks al veel samen. Dus samenwonen, kinderen en trouwen zijn dan stappen die je moet zetten als je elkaar écht goed kent. Dat kan één, twee, drie of vier jaar duren, maar dat komt nog wel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Eind februari werd bekend dat Maan en Tony een stelletje zijn. De twee kwamen met elkaar in contact via social media.

Lees ook: Ha! Mensen die in deze maand zijn geboren zijn slimmer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill