Macaulay Culkin staat achter petitie om Donald Trump uit Home Alone 2 te verwijderen

Fans van de Home Alone-filmreeks willen de president digitaal verwijderen uit Home Alone 2: Lost In New York

Nu haalde Donald Trump tijdens zijn presidentschap – en ook daarvoor – al heel wat bokkensprongen uit, maar de laatste tijd heeft hij het wel heel bont gemaakt. Een petitie om de president uit Home Alone 2 te verwijderen ging al enige tijd rond en ook acteur Macaulay Culkin staat daar nu achter.

Tweede impeachment

Fans van Home Alone roepen al langere tijd op om Trump digitaal uit Home Alone te verwijderen. Dit standpunt won aan populariteit toen Joe Biden de presidentsverkiezingen won en nu opnieuw zijn mensen voor een petitie nadat het Huis van Afgevaardigden een tweede keer voor een ontslag van de president stemt. Ook acteur Macaulay Culkin, die in de film Kevin speelt, lijkt voor te zijn.

Digitaal verwijderen uit Home Alone

Een fan twitterde begin deze week: “Petitie om Trump digitaal te verwijderen uit Home Alone: Lost in New York en te vervangen voor een 40-jarige Macaulay Culkin.” Macaulay zelf lijkt daar ook wel wat in te zien. “Verkocht”, reageerde hij kort, maar krachtig op de tweet.

 

New York Plaza Hotel

De scène waar het om gaat is die van Kevin en Trump in het New York Plaza Hotel, het hotel dat van 1988 tot 1995 van Trump was. Kevin vraagt om de weg naar de lobby en Trump wijst hem in de juiste richting.

Scène

Onlangs klapte Home Alone-regisseur Christopher Columbus al uit de school over de desbetreffende scène. Blijkbaar wilde de crew de ondernemer helemaal niet in de film hebben. “Jullie mogen de Plaza alleen gebruiken als ik in de film zit”, zou Trump tegen de regisseur hebben gezegd, zo vertelt hij aan Insider. 

Lees ook: 20 feitjes die je nog niet wist over de film Love Actually

Bron: Metro UK | Beeld: Videostill Home Alone: Lost in New York