Dit zijn de mannen bij wie meisjes vroeger massaal wegzwijmelden

Meisjes konden hun ogen niet van deze mannen houden

We gaan even terug in de tijd. Vroeger zwijmelden allerhande vrouwen en meisjes weg bij acteurs, maar het waren wel anderen dan nu. Klaar om nog eens weg te zwijmelen? We hebben de populairste acteurs voor je op een rijtje gezet.

Wat een prachtige mannen.

Sean Connery

Sean Connery heeft zeven keer in de schoenen van James Bond gestaan. Hij wordt vaak genoemd als de beste James Bond en wij kunnen dat alleen maar beamen. Deze man heeft dus absoluut niet alleen een prachtig hoofd, maar ook erg goede acteerkunsten.

James Dean

Zijn foute uiterlijk en prachtige hoofd zorgde voor legio’s aan fans voor James Dean. Helaas was hem geen lang leven beschoren, maar de film Rebel Without A Cause zal ons voor altijd bijblijven.

Rob Lowe

We kennen Rob Lowe vooral uit de serie West Wing en hij was daar absoluut eye candy! Hij vertolkte daar de rol van Sam Seaborn.

John Travolta

John Travolta, die kennen we natuurlijk allemaal als bad boy Danny uit Grease. Dat lanceerde zijn carrière explosief en dat vinden wij absoluut niet erg. Wij genieten van hem op het beeldscherm.

Paul Newman

Paul Newman wordt genoemd als een van de beroemdste acteurs uit de jaren zestig. Op zich niet gek als je bedenkt dat zijn hoofd heel veel weg heeft van een prachtig Grieks beeldhouwwerk. Hij hoort zeker in deze lijst!

Brad Pitt

Brad Pitt, daar hoeven we niet veel over te zeggen. Het is gewoon een prachtige man. Hij is door het tijdschrift People zelfs twee(!) keer uitgeroepen tot Sexiest Man Alive en wij zijn het daar best wel mee eens.

George Clooney

Wij vinden de man achter de Nespresso-koffie echt een lust voor het oog. Wat ons betreft is de slogan eerder. Clooney, what else? Deze fantastische acteur heeft al 30 nominaties en filmprijzen op z’n naam staan. Naast knap, dus ook nog succesvol!

Patrick Swayze

We kennen Patrick Swayze vooral als dansleraar in de film Dirty Dancing. Veel vrouwen vielen al in katzwijm bij het zien van hem. Helaas is hij niet meer onder ons, maar we kunnen nog steeds van hem genieten in zijn films.

Kijk voor meer prachtige mannen op pagina 2.

Pagina 1/2