Zo gaat het nu met Marcia Cross uit Melrose Place en Desperate Housewives

Marcia kan een zware tijd nu achter zich laten

De meeste kennen de roodharige Marcia Cross als Dr. Kimberly Shaw uit Melrose Place of als de conservatieve huisvrouw Bree Van de Kamp uit Desperate Housewives, series die al enige tijd geleden op de buis verschenen. Ondanks deze grote successen zit Marcia Cross niet stil en acteert ze nog steeds. Echter was het niet alleen rozengeur en maneschijn voor de actrice. Enige tijd geleden werd er namelijk kanker bij haar geconstateerd.

Gelukkig heeft Marcia de strijd tegen kanker gewonnen.

Kanker

Als je bekend bent, wil iedereen graag van alles over je weten, maar Marcia Cross besloot om een groot ding in haar leven verborgen te houden. Het feit dat ze kanker had, hield ze voor zichzelf en pas nadat ze was genezen van deze nare ziekte, bracht ze het naar buiten. Op Instagram liet ze weten dat ze verdrietig was dat ze haar kenmerkende rode haar was verloren, maar ze vertelt ook dat ze ontzettend dankbaar is dat ze volledig is genezen. De actrice leed aan anale kanker.

Acteren

We zijn blij dat Marcia volledig is genezen van de nare ziekte. Hoewel ze na Desperate Housewives geen rollen te pakken wist te krijgen voor extreem succesvolle series, doet ze het nog steeds goed. Ze speelde een terugkerend persoon in de serie Quantico, waarin ze te zien was als Claire Haas. Ook zal ze binnenkort te zien zijn in de film Behind the Curtain of Night.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Xo M.❤️❌⭕️🙏🏼

Een bericht gedeeld door reallymarcia (@reallymarcia) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks for all of your love. I am rockin a #beanie and a #hairtopper and getting on with the glory of living! #resurrection #cancer #gratitude ONWARD.

Een bericht gedeeld door reallymarcia (@reallymarcia) op

Lees ook: Meghan vertelt meer over haar eerste date met prins Harry

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest 

Bron: Metro, Instagram Marcia Cross | Beeld: Videostill