Married at First Sight-deelnemers veilen bruidskleding

Married at first sight veiling

De opbrengst gaat naar het goede doel

Er werd al langer over gesproken, maar nu is het eindelijk zover: Married at First Sight-deelnemers Sylvia, Monique, Rein en Bert hebben de veiling voor hun bruidskleding geopend.

Veiling bruidskleding

Op de Instagram-pagina die de stellen hebben opgezet voor hun veiling, is te lezen dat zij “4 ex-deelnemers zijn van MAFS seizoen 6”. Het gaat namelijk om Monique, Rein, Bert, en Sylvia. Van hen werd in de laatste aflevering van het seizoen bekend dat Sylvia leed aan longkanker. De opbrengst van de veiling gaat dan ook naar twee goede doelen: het Longfonds en het Nederlandse Astmacentrum Davos.

Bekende kledij en meer

Waar er dan zoal op te bieden valt bij deze veiling? Het gaat onder andere om bruidskleding. De jurken van Monique en Sylvia staan bijvoorbeeld op de veilingspagina. Ook de stropdas die Rein droeg tijdens zijn bruiloft met Danny wordt aangeboden. Mocht je nu geen bruiloft op de planning hebben staan, dan zijn er ook nog enkele andere artikelen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een luxe sieradenset, of echte collector’s items: de huwelijksfoto’s van Monique en Aron, en Fred en Sylvia. Als klap op de vuurpijl is er op de veiling ook nog een verblijf op Ibiza te winnen.

Goede doel

De opbrengst van de veiling gaat dus naar twee goede doelen: het Longfonds en Davos Nederland. Op hun Instagram-pagina laten de vier weten dat op 5 september de gelukkige veilingswinnaars hun buit kunnen ophalen bij een evenement. Mocht je nu benieuwd zijn naar de veilingsproducten, je kunt ze hier allemaal bekijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dresses4air (@dresses4air)

Lees ook: Zien: zo ziet het knappe zusje van Mick uit MAFS eruit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL