Martien Meiland uit ‘Ik Vertrek’ opnieuw getrouwd met ex-vrouw

Het stel kan bij nader inzien toch niet zonder elkaar

Martien Meiland, die bekend werd vanwege zijn deelname aan Ik Vertrek, is maandag voor de tweede keer getrouwd met zijn ex-vrouw Erica Renkema. Ondanks zijn coming-out en de scheiding van het stel, zijn de twee dus toch weer bij elkaar. Aan RTL Boulevard vertelt Martien ook dat ze samen opnieuw een Frans avontuur aangaan.

Martien en Erica verhuizen tevens opnieuw naar Frankrijk om daar accommodatie te starten.

Niet zonder elkaar

Afgelopen maandag zijn Martien en Erica voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. Ondanks het feit dat Martien als homo uit de kast is gekomen en de scheiding van het stel, kunnen de twee toch niet zonder elkaar. ”We houden van elkaar en zijn tot het besef gekomen dat we toch nooit met een ander zullen trouwen”, verklaart Martien. ”En weet je”, zo voegt de flamboyante verschijning eraan toe, ”we kunnen eigenlijk niet zonder elkaar.”

Chambre d’hôtes

Volgens Martien, die eerder al samen met Erica een b&b runde in een prachtig Frans kasteel, is het ‘juridisch gezien’ toch ook best handig om voor de tweede keer te trouwen, omdat ze binnenkort opnieuw gaan emigreren naar Frankrijk. Samen met Erica en dochter Maxime zal hij daar een chambre d’hôtes openen.

Ik Vertrek

Tijdens het eerdere emigratie-avontuur zagen Martien en Erica hun relatie stranden, waarna ze weer naar Nederland vertrokken. Martien werkte daarna in een interieurzaak in Noordwijk en ontdekte dat hij toch meer voor mannen voelde.

Lees ook: Grappig om te lezen: hier zou jij volgens je sterrenbeeld moeten wonen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Libelle | Beeld: Videostill Youtube