YouTuber Mascha Feoktistova bevallen van dochter na horrorbevalling

mascha feoktistova bevallen horrorbevalling dochter

De bevalling duurde 25 uur

Beautyvlogger Mascha Feoktistova is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar man Gregor heeft Mascha zich naar eigen zeggen door een horrorbevalling gesleept. Inmiddels zijn de twee trotse ouders van hun kersverse dochter. Op Instagram delen Mascha en Gregor dolgelukkig een aantal foto’s van het drietal. 

Prachtige dochter

Op de foto’s van zowel Mascha Feoktistova als haar man Gregor van Vlierden zien we hun pasgeboren dochter. Bij de foto op Instagram schrijven beide ouders: ‘Mila Poppy van Vlierden’, oftewel de naam van het pasgeboren meisje.

Horrorbevalling

Behalve de naam van de kersverse dochter laat het koppel allebei op Instagram weten dat de bevalling geen pretje is geweest. ‘De bevalling duurde 25 uur, haar arm is gebroken en als we er klaar voor zijn zullen we dit verhaal delen.’ De twee laten weten dat ze voor nu in het ziekenhuis blijven en vervolgens thuis van hun prachtige dochter gaan genieten.

Felicitaties stromen binnen

Het Instagram-bericht van het YouTube-koppel ontvangt binnen no-time ontzettend veel felicitaties. Onder wie Rens Kroes, Josh Veldhuizen en Anna Nooshin reageren op de kersverse ouders. ‘Zoveel liefde’, ‘Gefeliciteerd liefjes’ en ‘Knap gedaan Mas. You did it!!!!’, klinkt het in de reacties op Instagram.

Lees ook: Ergernissen die bijna alle zwangere vrouwen hebben

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP Foto, door fotograaf Patrick Harderwijk