Máxima schittert in prachtige okergele rok tijdens werkbezoek

maxima okergele rok

Máxima laat zien dat okergeel haar fantastisch staat

Dat onze koningin er altijd uitziet om door een ringetje halen, is niets nieuws. Máxima kan werkelijk waar elke kleur, stof of pasvorm hebben. De koningin weet als geen ander welke trends er op het moment spelen en is daarom niet bang om eens voor een opvallende kleur te kiezen. We zagen de koningin afgelopen woensdag in een okergele rok schitteren. Prachtig, Máxima! 

Okergele rok

De outfit van Máxima viel al gauw op door de opvallende kleurkeuze van haar rok. Máxima combineert de kleur okergeel met een simpele zwarte top. De look maakt de koningin af met een zwarte pump. Wat deze rok zo bijzonder maakt? De kleur én de stof. De rok van dun kantwol maakt het kledingstuk extra klassiek.

Méér muziek in de Klas

De koningin droeg deze outfit niet zomaar, maar vanwege een opwachting in Paleis Noordeinde. Máxima zet zich in voor de organisatie Méér muziek in de Klas. De koningin is erevoorzitter van dit platform en wil laten zien hoe belangrijk muziek is voor de ontwikkeling van kinderen. Samen met de minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, enkele andere ambassadeurs en wethouders werd er gesproken over de lokale en regionale verankering van muziekonderwijs op basisscholen.

Lees ook: Dave Roelvink over verschillende rollen mannen en vrouwen: ‘Waarom moet het allemaal gelijk zijn tegenwoordig?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: BSR Agency, Monarchy Press