Máxima schittert in prachtige outfit tijdens onverwacht avondje uit met Willem-Alexander

Maxima avondje uit outfit

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren samen een avondje uit

Ter gelegenheid van filmpremière van Galapagos: Hope for the Future waren de koning en koningin van ons land een gezellig avondje uit samen. Hoog bezoek voor de première, want het koninklijk paar kwam spontaan langs om de nieuwe film te bewonderen. En natuurlijk, zoals we kunnen verwachten van onze prachtige koningin, zag Máxima er weer uit om door een gouden ringetje te halen.

Alle ogen waren op de schitterende outfit van Máxima gericht.

Date-night

In het Tuschinski theater in Amsterdam vond maandagavond de filmpremière van de nieuwe film Galapagos: Hope for the Future plaats. Bij het spraakmakende evenement had half bekend Nederland zich opgedoft om aanwezig te zijn bij de première. Wat vele BN’ers echter niet wisten, was dat niemand minder dan het Nederlands koningspaar in het geheim ook aanwezig waren. Willem-Alexander en Máxima hadden samen een date-night gepland.

Outfit Máxima

We zijn inmiddels van Máxima gewend dat ze bij elke openbare vertoning eruit ziet om door een ringetje te halen. Natuurlijk was dit niet anders tijdens de filmpremière in Amsterdam afgelopen maandag. Tijdens de première droeg Máxima een prachtige zwart fluwelen top en een wijdvallende pantalon met pailletten. Koning Willem-Alexander kan natuurlijk niet achter blijven bij zijn prachtig gestylde vrouw en droeg een nette zwarte smoking. Samen maakten ze het schitterende plaatje compleet.

 

Natuurfilm

De spraakmakende natuurfilm Galapagos: Hope for the Future gaat over een groep onderzoekers die de ongerepte natuur en de dieren in het wild op de Galapagos-eiland bestuderen. Vanaf 21 oktober zal de natuurfilm voor het Nederlandse publiek in de bioscopen te bewonderen zijn.

Lees ook: Adele viel in no time 20 kilo af met dit dieet en deze oefeningen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf Anneke Janssen