Maxime Meiland deelt bijzondere foto van haar oma en dochters

Maxime Meiland

‘Vivé lijkt precies op je oma’, klinkt het veelvuldig in de reacties

Maxime Meiland heeft dit weekend met haar dochters Claire en Vivé een bezoekje gebracht aan haar oma. Op Instagram deelt Maxime een paar prachtige foto’s van het bijzondere moment tussen haar grootmoeder en haar eigen meiden. 

Overgrootmoeder

Dat Maxime Meiland familie hoog in het vaandel heeft staan, moge duidelijk zijn. Zo brengt ze veel tijd door met haar ouders en zus en richt ze zich helemaal op haar eigen gezinnetje. Afgelopen weekend bracht ze een bezoekje aan haar oma Jenny, en dat deed ze niet alleen. Ook dochters Claire en Vivé gingen mee. Voor de bijzondere gelegenheid droegen de meiden twee prachtige rode pakjes, die hen ontzettend goed staan!

“Onze lieve oma Jenny met de meiden”, schrijft Maxime bij de bijzondere foto’s. Te zien is dat Claire en Vivé het duidelijk erg naar hun zin hebben bij hun overgrootmoeder. Wat lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Prachtherinnering

Maxime doet met deze lieve kiekjes de harten van haar volgers massaal smelten, zo blijkt wel uit de reacties. “Lief. Mag je koesteren dat oma Jenny er nog mag zijn”, schrijft iemand. “Wat een geweldige foto. En tevens een prachtherinnering voor de meisjes later”, reageert een ander. “Wat mooi, je ziet oma echt genieten van deze mooie momenten”, aldus een derde.

Twee druppels water

Daarnaast zien veel volgers een gelijkenis tussen oma Jenny en achterkleindochter Vivé. “Wat lijkt Vivé op oma Jenny”, “Mooi, Vivé lijkt op oma” en “Wat lijkt Vivé op haar overgrootmoeder”, klinkt het volop in de reacties. Zie jij de gelijkenis ook?

Lees ook: Erica Meiland neemt het op voor Maxime over ‘dumpen’ van jongste dochter

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: BrunoPress, Instagram