Maxime Meiland en Leroy onthullen details over babynaam

Maxime Meiland Leroy

Het stel heeft al een naam uitgekozen

Maxime Meiland is al een jaar dolgelukkig met haar vriend Leroy Molkenboer. De twee verwachten binnenkort zelfs hun eerste kindje samen. Enne, in een Q&A op Instagram lichten ze zelfs al een klein tipje van de sluier of over de babynaam van hun aanstaande kindje.

Wennen

In een video op Instagram beantwoorden Maxime en Leroy een aantal prangende vragen van hun volgers. Een daarvan was of het stel al het een en ander kon verklappen over de naam voor hun dochtertje. Leroy vertelt dat hij deze heeft bedacht. “Ik moest wel in het begin even wennen hoor”, vertelt Maxime. “Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet.”

Oud-Hollandse namen

Leroy hoorde de naam op een draaidag en wist meteen dat dit ‘m zou worden. “Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht: wauw, dit is wel een mooie naam.” Maxime vertelt dat er nog meer namen op het lijstje stonden. “We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk, zoals Teuntje”, aldus Maxime. “Maar dat past dan toch niet.” Wij zijn heel benieuwd naar de naam!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)


Lees ook: Maxime Meiland: ‘Ook zonder Leroy was ik voor een baby gegaan’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress