Maxime Meiland geeft rondleiding door haar nieuwe huis

Maxime Huis

Het luxe stulpje heeft een inloopkast én een eigen badkamer voor Claire

Maxime Meiland heeft samen met dochtertje Claire en vriend Leroy haar plek helemaal gevonden in Noordwijk. In een video laat ze zien hoe ze nu precies wonen, en dat is niet verkeerd!

Home Tour

Op haar Instagram-account neemt Maxime haar volgers mee op rondleiding door haar nieuwe huis, een riante twee-onder-een-kapwoning die afgelopen jaar voor 729.000 euro te koop stond. Nu de blondine goed en wel gesetteld is in haar nieuwe woning, is het tijd om eens te kijken hoe het is geworden.

Bijzondere kattenbak

De benedenverdieping bestaat uit een moderne woonkeuken waar het volgens Maxime goed wijnen is – al moet ze de alcohol nu laten staan vanwege haar zwangerschap. Veel volgers verbazen zich echter vooral over de ‘ultramoderne’ kattenbak die in de keuken te vinden is en een prijskaartje van 499 euro heeft. Bij de inrichting heeft Maxime zich duidelijk niet druk gemaakt om een dubbeltje meer of minder.

‘Bescheiden inloopkast’

Op de bovenverdieping is de slaapkamer van Maxime en Leroy, met daarnaast een ‘bescheiden inloopkast’, aldus Maxime. “Ja, ik heb gewoon heel veel dingen”, geeft de blondine toe. “Maar het is prachtig, ik word er heel erg rustig van, dat alles hier zo ligt.”

Babykamer

De babykamer voor de toekomstige kleine spruit is nog niet af, maar de spullen liggen wel alvast klaar. Ondertussen kan Maxime alvast oefenen met het inrichten van babykamers in het programma Petit Chateau, waarin ze samen met haar zus Montana te zien is. We zijn benieuwd hoe het wordt!

Tweede verdieping

Claire showt trots haar kamer op de tweede verdieping. En wat blijkt: de 3-jarige dochter van Maxime mag zichzelf gelukkig prijzen met een eigen badkamer. “Het is ongelooflijk voor iemand van drie, maar het zat nu eenmaal in het huis zo”, verontschuldigt Maxime zich. En Claire zelf lijkt er maar al te blij mee te zijn.

Bekijk de rondleiding door Maxime’s huis hieronder:

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy over zwangerschap: ‘We zijn dolgelukkig’

Bron: Instagram | Beeld: videostill IGTV