Hoe gaat het nu met McLeod’s Daughters-acteur Myles Pollard?

Herinner jij je Myles Pollard nog?

De naam Myles Pollard doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. De naam Nick Ryan doet dat daarentegen wel. Tenminste, als je een McLeod’s Daughters-kijker was. De broers Nick en Alex Ryan lieten de harten van menig kijker op hol slaan. Myles Pollard vertolkte de rol van Nick en wij zijn toch wel benieuwd hoe het nu met hem gaat.

Myles Pollard verliet na vijf seizoenen de serie.

Carrière

Acteur Myles Pollard had al een aantal kleine rollen op zijn naam staan toen hij bekendheid wierf als Nick Ryan in McLeod’s Daughters. De toen 29-jarige speelde mee in 124 afleveringen, maar verruilde de serie daarna voor wat anders. Hij speelde in veel andere films en series, waaronder X-Men Origins: Wolverine en een aantal andere series. Ook speelde hij in de uiterst populaire Australische serie Home and Away, waarin ook Mcleod’s Daughters-collega’s Rachel Carpani, Sonia Todd en Bridie Carter speelden.

Privé

Myles Pollard trouwde in 2006 met Brigitta Wuthe en de twee zijn nog altijd gelukkig samen. De acteur plaatst met regelmaat een lieve foto van hem en zijn vrouw op zijn Instagram. De twee werden in 2007 de ouders van hun zoon Robin Wilson Pollard. Foto’s van zijn zoon deelt de acteur daarentegen niet op social media. 

Gek op lesgeven

Naast acteren vindt Myles het ook erg leuk om les te geven en daarom geeft hij workshops in acteren. De workshops zijn voor iedereen te volgen. Je moet er wel voor naar Perth en je moet er flink wat geld voor neerleggen, maar dan heb je wel 5 keer 90 minuten met de enige echte Myles Pollard. En je leert dan ook nog eens acteren. Wat wil je nog meer?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Taking my cooking up a notch on Fresh TV. MP #freshtv #foodie #actorslife

Een bericht gedeeld door Myles Pollard (@mylespollard) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

12 years today with this smokin lady. Happy anniversary love of my life! MP #weddinganiversary #bestdayever #marriage

Een bericht gedeeld door Myles Pollard (@mylespollard) op

Lees ook: Hoe gaat het nu met Aaron Jeffery uit McLeod’s Daughters?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: IMDB | Beeld: Videostill McLeod’s Daughters