Grappig: dit is een van de meest gegoogelde vragen over Nick en Simon

Nick en Simon

Wist jij dit al?

Nick Schilder en Simon Keizer draaien al een tijdje mee in de Nederlandse muziekindustrie. Fans van het duo weten dan ook veel over de heren. Maar wat velen vaak niet beseffen is hoe lang de mannen zijn. Dit is dan ook een van de meest gegoogelde vragen over Nick en Simon.

Nick en Simon zijn een stuk langer dan de meeste fans doorhebben.

Meest gezocht

Nick en Simon schelen in lengte niet zoveel, dit is dan ook de reden waarom veel fans niet doorhebben dat de heren erg lang zijn. Zo vertelt Nick aan Veronica Magazine dat veel mensen vaak erg verbaasd zijn als ze de mannen in het echt zien. Niet zo gek dat velen dan ook op het wereldwijde web zoeken hoe lang de heren daadwerkelijk zijn. “1 meter 96”, deelt Nick met het magazine. “En Simon is 1 meter 91. Doordat we niet zoveel schelen in lengte, valt onze lengte voor buitenstaanders niet op. Zeker niet als mensen ons voornamelijk kennen van tv.”

Foto

Zo staan fans er nog weleens van te kijken hoe lang de mannen zijn als de met hen op de kiek willen. “Als iemand met ons op de foto gaat, horen we in honderd procent van de gevallen: ‘Wat zijn jullie lang in het echt’”, gaat Nick verder. “Dat is iets waar ik niks mee kan, wat moet je daar op zeggen? Ging vanzelf?”, verklaart de 35-jarige zanger.

Bankrekening

Nick en Simon zijn sinds 2006 een duo en hebben tig hits op hun naam staan. Veel mensen denken dan ook dat de heren een goedgevulde bankrekening hebben. Of de heren zichzelf miljonair mogen noemen, daar willen ze niet op ingaan. “Het lastige hieraan is: als wij iets zeggen over geld, dan is dat meteen een krantenkop.” De heren willen niet dat hun werk ondergesneeuwd wordt met nieuwtjes over relaties, geld en faam. Dit is dan ook de reden dat Nick altijd erg voorzichtig is met uitspraken doen over geld. “Laat ik het zo zeggen: We hebben het niet slecht. We zijn al dertien jaar op dit niveau bezig, dus dan kun je hem zelf invullen. En hou in je achterhoofd dat bij ons alles wat overblijft door twee gedeeld moet worden.”

 

Lees ook: Journaalkijkers zijn dolenthousiast over de gele broek van Dionne Stax

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show| Beeld: Videostill RTL Late Night