Meghan Markle heeft al drie persoonlijke assistenten weggejaagd


Naar verluidt stopten drie assistenten van Meghan Markle

Assistent zijn van het Britse koningshuis is een enorm prestigieuze baan, het komt dan ook niet vaak voor dat iemand die baan opgeeft. Toch zegden drie assistenten kort na elkaar hun baan op. Wat hadden ze gemeen? Ze werkten allemaal voor Meghan Markle. Zelfs de privé-secretaresse van Harry en Meghan, Samantha Cohen, stapte op na 17 jaar trouwe dienst aan het koningshuis.

Ligt het probleem bij Meghan of ergens anders?

Schok

Het feit dat Samantha Cohen opstapte na 17 jaar trouwe dienst kwam nogal als een schok voor het koningshuis. Hiervoor werkte Cohen onder andere voor koningin Elizabeth zelf. Zo kreeg ze zelfs de bijnaam ‘de panter’ omdat ze zo fel is. Of dit heeft gebotst met Meghan Markle’s persoonlijkheid, is een mogelijkheid. Kensington Palace zelf weigerde commentaar te leveren, maar een bron laat weten dat Cohen erg gemist wordt. Zo speelde ze een grote rol in de bruiloft van Harry en Meghan en stoomde ze Meghan klaar voor het leven als royal.

Kieskeurig

Volgens verschillende bronnen, waaronder Meghans agent toen ze nog actrice was, is Meghan erg kieskeurig. Zoals prins Harry al zei: ‘Wat Meghan wil, dat krijgt ze.’ Volgens meerdere mensen is Meghan daarom ook zonder pardon: als de visie van haar werknemers niet strookt met de hare, worden ze al gauw weggestuurd. Meghan wil niet blijven stilstaan bij een klein probleem maar dendert in sneltreinvaart door.

Rechterhand

Voor Samantha Cohen zegde Edward Lane Fox zijn baan als ‘rechterhand’ van prins Harry al op in de zomer, na 15 jaar die rol vervuld te hebben. Toen werd er wel een officiële boodschap naar de buitenwereld gestuurd, namelijk dat de prins erg blij was met zijn werk en hem enorm waardeerde.

Meer

Volgens royal deskundige Neil Sean zal nog meer personeel opstappen. Hij zegt dat haar ‘divagedrag’ naar buiten komt. Ze is als actrice gewend aan Hollywood, waar ze altijd haar zin kreeg. Nu moet Meghan zich vaak aanpassen. Ook gaan er geruchten rond dat Meghan niet wilde werken met een mooie jonge assistente omdat zij veel tijd doorbracht met Harry. Of dit meer is dan geruchten, weten we niet…

Lees ook: Zo zien ze kinderen van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill