Dit is waarom Meghan Markle haar babyshower-cadeaus niet opende

Het is eigenlijk heel lief

Meghan Markle mocht een paar dagen geleden genieten van een extravagante babyshower in New York. Samen met goede vriendinnen onder wie Amal Clooney, Serena Williams en Abigail Spencer vierde ze dat ze binnenkort haar eerste kindje mag verwelkomen. De hoogzwangere kreeg van haar gasten diverse cadeaus, maar wilde deze niet openen.

Gayle King was ook te gast op de babyshower en vertelt waarom Meghan de cadeaus niet wilde openen.

Cadeaus babyshower

Gayle King neemt samen met haar collega’s de presentatie van het Amerikaanse programma CBS This Morning voor haar rekening. Daarnaast is ze een goede vriendin van Oprah Winfrey en zo leerde ze Meghan kennen. Gayle had het genoegen om ook aanwezig te zijn bij de babyshower en doet een boekje open over de heugelijke dag. Zo deelde ze dat Meghans gasten cadeautjes in een wieg legden, maar dat Meghan de cadeautjes niet opende. Ze wil de presentjes namelijk openen met haar man prins Harry. “Ze wil de cadeaus samen met hem openmaken, dus ik kan niet onthullen wat iedereen haar gegeven heeft”, vertelde Gayle in CBS This Morning.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meghan Markle in New York for her babyshower👶🏼❤️ @meghanmarkle_official

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

Lief gebaar

Wie de foto’s van de babyshower op de voet heeft gevolgd, kan het niet zijn ontgaan dat er tientallen bloemen naar de babyshower werden vervoerd. Dit was echter niet ter decoratie, maar de bloemen maakten deel uit van een van de activiteiten van de dag. Meghan stelde samen met haar gasten boeketten samen om die vervolgens te doneren aan Repeat Roses, een organisatie die ervoor zorgt dat de bloemen terechtkomen bij verschillende goede doelen. “Ik vond het een heel lief gebaar. Dat zegt wel iets over wat voor persoon Meghan is”, deelt Gayle. “Ze is ontzettend aardig, genereus en erg lief. De babyshower was erg leuk en heel intiem, wat voor haar heel prettig was”, vervolgt de presentatrice.

 

Lees ook: De reden waarom Kate Middeton niet bij Meghans babyshower was

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: CBS This Morning | Beeld: videostill